30 november 2013

Hann inte uppdatera i morse innan jag sprang iväg till jobbet. Egentligen är jag ledig på lördagar men en tjej var sjuk så jag fick ta morgonpasset. Funkar jättebra! Jobbar mycket hellre morgon än kväll faktiskt. Inte för att jag slutar speciellt sent och visst är det superskönt att kunna sova ut på morgonen. Men det blir lätt att man bara hinner gå upp och göra sej iordning för att gå och jobba. Oftast orkar jag inte göra så mycket annat innan...
Jobbar mellan 10 - 15 i morgon också.
 
Vädret trottsar igen, regn och kallt. Vattenpölar överallt och jag har fortfarande inte köpt några bra skor. UGG är verkligen det värsta man kan ha på sej i regnväder, fötterna plaskar i vatten efter ett tag. Och så kyla på det. Skönt!
Nej, på måndag är det jag som letar skor, och i värsta fall får det väl bli ett par gummistövlar, då vet man iallafall helt säkert att man inte blir blöt om fötterna.
 
Somnade sent som vanligt. La mej och vilade en timme igår mot kvällen så sen var jag pigg. Vet inte hur mycket klockan hann bli innan jag somnade. Sen ringde väckarklockan kl 8, gissa om jag ville gråta då?
 
Igår var jag och fikade uppe i en pyttetliten by som ligger uppe i ett av alla berg som ligger runt omkring vår lilla stad. Tar ungefär 15 min upp dit. Och jag blir lika överraskad av utsikten varje gång, dag som natt!
 
 
 
 
Ingen dålig utsikt va? Det här är alltså på andra sidan staden. Skulle verkligen kunna köpa hus/lägenhet där. Bara 10 minuter från stan, hur underbart som helst! Tänk att sitta där på balkongen på sommaren och äta frukost på morgonen eller ta ett glas vin på kvällen.. Inte helt fel!
 
Nu ska jag se om det är nått bra på tv. Det känns som att jag inte tittat på tv på evigeter. Eller ja, det har jag inte. Inget bra som går men på helger brukar det vara bra filmer ibland!
 
 
 

I can change the world with color.

 
 
 
 
 
 
 

When you're halfway up you're always halfway down..

 
 
 

29 november 2013

Herregud redan 29 november! Känns verkligen inte som att det är julafton om mindre än en månad. Helt sjukt vad tiden går fort. Men det är bra, hoppas december går lika snabbt så jag kan få komma hem. Längtar jättemycket!
 
Hade tänkt att skriva igår när jag kom hem från jobbet, men jag slängde mej i duschen, åt min nattmat (som vanligt) och sen var klockan halv 3 och då var jag dödstrött. Ställde kl på 10, hade träff med en tjej angående en grej jag kanske ska jobba med på sidan om. Får se, jag behöver tänka lite på det innan jag bestämmer mej. 
Efter det gick jag en stund på stan, bytte batteri på min klocka, köpte vantar, en handkräm perfekt att att ha i väskan, en t-shirt och ett nagellack. Ja! Från och med idag förbjuder jag mej själv att köpa fler nagellack på ett bra tag.
 
Är inne på att köpa ett par Nike Air Max, hittade ett par perfekta men dom är tydligen slutsålda överallt. Likabra att gå direkt till en butik att titta för jag hittar alltid massa snygga plagg-skor på internet och så är det skitsvårt att hitta sen. Eller som i mitt fall slutsålt! Då blir jag jag som en trottsig 5 åring, surig och ingenting passar. Då vill jag inte ha nånting istället. Hahah!
 
Hur kunde jag missa att Greys avsnittet kommit ut idag, måste sluta nu Dr Avery kallar.
 
 
 

ÅÄÖ!

Bästa dagen på länge! Ser ni någon skillnad på min text?! Japp, ni ser rätt jag kan skriva å ä ö. Fick hjälp av världens bästa. Om du läser det här så vet jag att du vet att jag är jättemart egentligen. Behöver bara lite hjälp på traven. ÅÅÅÅH! Det känns underbart. Lättare för er att läsa nu också, eller hur? Texterna kanske inte blir lika missuppfattade.
 
Sitter och kollar lite biljetter till min hemfärd i januari. Blir troligvis mellan den 10-31. Tre hela veckor! DET känns också underbart. Inget stress som annars när man ska hinna med allt på en vecka. Min farmor kommer åka med mej så vi måste hitta en smidig biljett, från thessaloniki för aten blir för långt för henne att åka. 
Den bästa jag hittat hittills ar från thessaloniki och mellanlandar i tyskland, men i en timme bara. Det är helt okej!
Ska kika vidare lite, annars blir det den. Riktigt bra pris också.
Usch, jag som är så otroligt flygrädd, jag längtar som bara den men tanken på resan gör mej svimfärdig.
 
Och inte nog med allt så är det soligt idag. Kallt men vad gör det när solen lyyyyyyser! 
Oops! Nu har klockan hunnit bli 15:00 och jag sitter fortfarande i pyjamas!!!! Så mycket för att ta vara pa dagen va!
Hahahah! Äh, jag börjar med det i morgon.
 
 
 
 
 

28 november 2013

Godmorgon! Lange sen jag var uppe sa tidigt. Men aven fast jag inte borjar jobbar forran kl 18:00 sa kanner jag att jag vill hinna gora nanting innan jag ska till jobbet. Annars blir det att man sover bort halva dagen, gar upp ater och gora sej iordning direkt. Nej, nu ska jag bli duktig och ta vara pa dagarna!
 
Lag och kollade pa en dokumentar fran SVT igar, handlar om olika radslor vi manniskor har infor doden. Programledaren visar i olika avsnitt 8 radslor. T ex om ens barn dar, hur vi kanner radsla att se en dod manniska, att dom flesta faktiskt aldrig sett en dod person m.m 
Jattebra ar den, sag det 4 avsnittet. Vet inte riktigt hur ofta dom laggs upp!
 
Pa tal om nagot helt annat sa sag jag pa Tobias (paradise hotel) instagram att han rostade ut Bjorn i dagens parcermoni. FAN ocksa, jag som langtade till att se avsnittet idag.Nu ar det inte lika spannande langre, tragiskt att jag faktiskt fortsatter kolla pa det. Men jag lovar att jag skulle kunna bli kommentator till det, jag ar skitbra pa det, har natt att saga om precis allt. Det skulle allt vara natt.
 
Forresten sa har det blivit svinkallt har, igar kvall holl jag pa att frysa till is. Jag hade hur mycket klader pa mej som helst och anda kande jag inte mina tar nar jag kom hem. Kan ju iof bero pa att jag hade gympaskor, men iallafall. Hej vintern!!!!!! Kan vi inte bara halsa och sen kan du ga igen, jag vill ju sa sommar....... 
 
 
 

I bet it sucks to be you right now.

                                     
 
 

Frozen

 
 
 
 

27 november 2013

Hello! Nu ar det sahar att jag maste verkligen rycka upp mej och ta tag i mitt liv. Hahah! Mina dagar borjar se tragiska ut. Somnar seeeeent (eller tidigt) beror pa hur man ser pa det. Sen sover jag i ungefar 12 - 14 timmar, helt avsvimmad. Ater frukost, som beror av valdigt olika saker. Idag at jag t ex chips och sen at jag en macka. Hor ni?!?!
Jag ater chips till frukost!!! I need help hahah.
 
Nu har jag precis duschat och ska snart gora mej i ordning, ska namnligen gora en sak idag. Ganska spontant skulle jag saga. Bestamde mej igar och i eftermiddag ar det dags. Kan ni gissa vad? Inte sa jattesvart kanske. Men ni far se senare.
 
Sen ska jag storhandla. Gud vad trakigt, eller njae det ar kul men inte ensam. Jag gillar att ha sallskap och hjalp att bara alla kassar for det blir oftast ganska mycket. Men det ar kul nar det ar klart och man ar hemma. Jag behover en liten pafyllning av mina "godsaker" och sjalvklart massa annat. 
 
Idag har en ny animerad film premiar i USA, Frozen. Har den premiar i sverige idag ocksa? Det lar ta ett tag innan den kommer hit till var lilla stad. Men den verkar sa sjukt rolig. Jag alskar ju animerade filmer, min humor rakt igenom. Jag kan se dom om och om igen!!!
 
Kikar in lite senare!
 
 
 

!!!

 
 
 
 

The most wasted days are the ones without laughter.

Heej! Sadar, nu ar jag hemma igen. Eller ja, har varit det ett tag, men jag hade mina kvallssamtal med pappas fru och sen mamma. Det brukar ta sin lilla tid. Vi har alltid jattemycket att prata om.
Sen bestallde jag faktiskt hem pizza, var for lat for att laga mat.
 
Jag var och betalade min mobilrakning for dom hade tydligen stangt av min mobil for att jag var sen med betalningen?! Ehm, det ar nagot nytt dom borjat med har nu. Jag vet att dom ar snabba med det i sverige, men har har dom inte stangt av efter en forsening. Kanske om man ar skyldig tva rakningar. Aja! Ut skulle jag ju iallafall.
 
Sen traffade jag upp en kompis for en fika.
Vi satt dar i nan timme, kanske lite langre och pratade. Men det roligaste var att nar vi kom dit sa sporegnade det, som vanligt nufortiden. Hon hade plattat sitt har innan hon gick ut som nu var helt poffigt och jag hade lockat haret innan som nu blivit alldeles poffrakt med lite vagor. Sju svara ar sag vi ut som. Inte nog med det sa trampade jag i varldens grop fylld av vatten pavagen.
 
Nar vi kommer fram till fiket sa bestammer vi oss for att lamna vara paraplyn i "paraplykorgen", men jag sa till min kompis att egentligen borde vi inte lamna dom for det hander alldeles for ofta att man kommer sen och sa ar det borta. Ah sager hon, vem vill ta vara paraplyn? Aja okej sager jag, men jag knyter ihop vara och lagger dom pa sidan lite undangomda. Och sen tankte vi inte mer pa det... anda tills det var dags att ga. Jag behover inte saga sa mycket, dom var borta! Och jag holl pa do av skratt, for att jag visste det men mest skrattade jag at hennes min. Hon sag ut som en fragetecken och holl pa att borja grata. Tur i oturen hade vi iallafall for det hade slutat regnat for stunden sa vi fick skiljas at och springa at varsitt hall innan det borjade vraka ner igen. Hahahah!
Det later inte sa kul, men vi skrattade sa mycket just sa att vi stod och puttade pa varandra fram och tillbaka.
 
Innanfor dom dar glasdorrarna stod vi och undrade vart vara paraplyn tagit vagen, jakla tjuvar!
 

26 november 2013

God morgon! Herrgud vad jag kan sova lange, jag vet inte vad det ar for fel pa mej. Vaknade nyss, men kanner mej fortfaranade helt slut. Ogonen svider och kroppen protesterar mot att ga upp.
Maste ga och kopa frukost! Annars far jag ata hamburgarbrod... njae, det later inte sa lockande. Men inte att ga ut i regnet heller..
 
Igar kvall kollade jag pa film, alltid pa Dreamfilm.se, LOL med Miley Cyrus. Tyckte inte den var speciellt bra, helt vanlig och riktigt forutsagbar film. Man visste exakt vad som skulle handa och hur den skulle sluta. Sen tankte jag se nagra avsnitt av Family Guy, men avsnitten kandes sa trakiga att jag lat som spela och plockade i rummet samtidigt. Hahah!
 
Ah vad jag onskar att dom hade delivery pa frukost just nu, jag orkar verkligen inte ga och handla, men det ar mer an frukost som saknas sa jag maste verkligen. Tur att det ligger relativt nara, da det ofta blir tungt, speciellt nar man maste halla alla pasar i ena handen och halla paraplyt i andra. Det gor mej pa riktigt daligt humor, armen gar nastan av innan jag kommit hem. 
Sen ska jag tvinga mej upp till tatueringsstudion idag, fast det regnar, snoar eller vad det vill. Jag maste komma ut idag, har kan jag inte ligga och gomma mej for vintern.. aven fast jag garna skulle ga i ide under vintern, helst flytta till varmare bredgrader. Oj vad jag klagar, marks det att jag gillar det?
 
 

A girl should be two things, classy and fabulous.

 
 
 
 
 

His voice is amazing

                    
 

Ny design!

Som ni ser har jag en ny superfin design. Jag har fatt hjalp med det av en snall person som erbjod sej att gora det fint 'hos mej'. Det tackar jag saaaa mycket for. Jag far en helt annan kansla att blogga nu.
Tack!
 
Det har snoat uppe i bergen i natt, darfor det var sa kallt igar pa kvallen. Och aven uppe bland byarna som ligger langt upp. Sag att en kompis la upp en bild pa instagram.
Ska se om jag lyckas fanga det pa bild sen nar jag gar ut, troligtvis svart med min mobilkamera, men kanske.
 
Om jag orkar ska jag ivag till killarna i tatueringsstudion lite senare, annars far det bli i morgon nar jag ska traffa en kompis for en fika. Idag kanner jag mej sa otroligt trott, somnade sent och gick upp tidigt. Trakigt vader ocksa, blir alldeles seg!
Samtidigt blir jag rastlos av att sitta hemma, blir nastan annu trottare av det :/
 
Ah jag vet att min blogg ar trakig och jag har ingen inspiration alls. Maste ta tag i det! Nu med nya fina designen och allt.. kanns bara som att alla bloggar om allt. Skillnaden ar val att jag bloggar fran grekland!
 
 
Hittade en bild pa natet pa hur bergen ser ut nu hos oss;
 
 
 

A thousand miles.

 

24 november 2013

Heej! Idag har jag jobbat 10 - 18. Yes! Antligen ett 8 timmarspass pa en sondag. SA MYCKET att gora. Sprang som en galning till kl 15 sen var det fotbollsmatch, sa dar var det dags for lite mer spring.
Sen at jag kinamat :)) riktig sondagsmat tycker jag. Hem en halvtimme och byta klader och sen akte vi till ett lekland med min killes systerson. han ar snart 5 ar.
 
Pa leklandet var det full rulle. Det var barnkalas sa det var extra mycket folk. Herregud! Riktiga hjaltar som jobbar dar inne, vilken volym, spring, skrik, barn som springer som galningar overallt. Verkligen overallt!!
Vi var dar i en och en halv timme och jag tycker mej fortfarande hora deras roster i mitt huvud. Haha!
Missforsta mej inte, jag alskar barn, men sa manga samlade under samma sak... njae, det klarar jag mej utan! 
 
Hor och hapna, det ska tydligen snoa har i morgon! :/ NEJ! Idag har det regnat hela dagen, askat och blixtrat som aldrig forr. Men i morgon kommer visst vintern pa riktigt. Och for alla som trodde att grekland inte har vinter sa kan jag tala om for er att det har vi visst! Vi aker ocksa pa skidsemestrar, aker skidor (inte jag). Massa sno uppe i bergen! 
Vi har varit pa en vinterort sammanlagt tre ganger, dar det finns skidbackar. En liten jattemysig by uppe i bergen. Men jag aker som sagt inte skidor. Men gillar allt annat som hor till. Stugor med oppen spis, dricka varm choklad, ute och ata pa en mysig resturang och bara titta ut pa snon. Sa ja, vi gor sant har med ;)
 
Nu ska jag faktiskt sova, japp fast kl 'bara' ar 12 har. Jag ar sa himla trott! Lovar battre uppdatering i morgon med roligare bilder.
Godnatt!
 
 
 
 
 

Emelie Sande - River

 
 

Before you judge be make sure you're perfect.

Riktigt seg dag, jag har ont i hela kroppen. Som att jag haller pa bli sjuk. Nastan att jag skulle kunna ha feber. Vadret ar hemskt, ovader. Kallt, regningt, blasigt. Gick upp lite innan 12, hade tid hos frisoren. Hur kommer det sej att man man vill ha rakt har nar vadret verkligen inte tillater? 
 
Sett tredje avsnittet av Paradise Hotel och Greys Anatomy. Paulina blev vald att vara kvar i arets program iallafall. Fast det forstod jag sen innan efter att ha last hennes blogg. Haha! Jag har inte ens fattat vad programmet gar ut pa :/
 
Snacka om att ha tittat mycket tv idag, tur att det ar lordag och det ar massa bra serier. Sjalvklart gamla avsnitt av allt, men det gor ingenting en dag som denna. 
Snart ska jag gora mej i ordning och forsoka ta mej ut en stund. Det blir inte sent eftersom jag jobbar i morgonbitti.
 
Slumrade till en stund nu pa eftermiddagen och nu efter ett tag slog det mej vilken sjukt laskig drom jag hade. Orkar inte ga in pa det, men det var sa otroligt verklig. Ni vet nar man vaknar och inte fattar vart man ar!!! Man maste ta en stund att tanka till 'var det pa riktigt'. Och sen nar man inser att det inte var det sa blir man sa lattad.
 
Ska stracka lite pa mej nu, kroppen ar alldeles stel. Ont overallt! 
Ha en mysig lordag, kram.
 
 
 

23 november 2013


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodnight thoughts!

 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

My everyday favorites.

 
 
 
 

22 november 2013

Ah vilken treeeevlig dag det har varit. Forrutom att jag fortfarande har riktigt i ben och fotter efter gardagens jobb (valde som vanligt helt fel skor), sa har dagen varit sa mysig.
Traffade en van vid 13:00 for en fika. Sen gick vi vidare och drack tva glas vin och bara pratade och pratade. Jag har saknat det SA mycket att bara lyssna och att nan lyssnar pa en. Prata med en person som verkligen bryr sej om det man sager. Som inte kanner nan i min omgivning och kan doma pga det. Bara lyssna och ge tydliga rad.
Hon kunde inte valja en battre tidpunkt att komma tillbaka!
 
Hon hade med sej lite klader till mej som mamma skickade ner. Tre stickade trojor och ett par jeans. Tyvarr var det fel jeans, men det gor inget!! Det gar bra med dom har med... 
Skont med lite tjockare trojor nu nar det borjat bli riktigt kallt. hade garna haft min dunjacka ocksa, men an salange funkar det med en varm troja och skinnjackan.
 
Skulle egentligen till stan idag och kika lite i affarerna men efter varat pratmaraton sa var jag trott och vralhungrig sa jag akte hem. Hade varit skont att fa alla arenden gjorde idag sa jag slipper ga upp tidigt i morgon bitti, men jag var helt slut. Sa ja, det blir vackarklocka i morgon..
 
Jag har forresten kollat lite pa Paradise Hotel, mest for att jag laser Paulinas blogg om jag ska vara arlig, haha.
Usch och fy sager jag bara och det ar bara borjan nu... man vagar knappt tanka pa vad som kommer ske lange in i programmet. Pinsam underhallning med en stampel som kommer sitta hart tror jag.... 
 
 
 

Dag 8, En favoritbild.

 
 

21 november 2013

God morgon! Gud vad jag har sovit lange, jag somnade iof lite innan 03:00 och vaknade 12:45 av att telefonen ringde. Annars hade jag nog sovit fortfarande. Herrgud vad det regnar ute, det ar helt sjukt. Det ar som att nan haller en pool eller ett av rakt ner i marken. Hoppas det slutar till i eftermiddag eller iallafall lugnar ner sej, annars blir det svart att ta sej till jobbet...
 
Igar var jag hemma heeela dagen, det var sahar fint vader da med sa da stannar man garna inne. Stadade rummet, fixade klader som lag lite overallt och hangde upp nya gardiner. Pa kvallen sag jag tva filmer fran filmserien Fjallbackamorden. Jattebra filmer for er som gillar spanning, mordutredningar med detektivkansla.
 
Jag har kommit i en period da jag inte kanner mej speciellt hungrig, magen kurrar men det ar som att det sager stopp. Allt efter kaoset utbrot, kanner fortfarande en oro som gnager och varje sekund vantar jag fortfarande pa att telefonen ska ringa. Nanstans kanns det som att det lugnande ner sej for fort.. eh, jag kanske ska vara glad for det, men det kanns som att det ar natt som inte stammer.
 
Ikvall jobbar jag som sagt och jag har verkligen inte lust alls idag. Jag brukar tycka att det ar roligt att ga till jobbet, men idag nar min magkansla sager att det sakert inte ar over och huvudet gar pa hogvarv sa kan jag inte koncentrera mej. Kommer vilja kolla min mobil stup i kvarten och se om det fortfarande ar lugnt. Vad ar det man brukar saga, lugnet for stormen....
Ah! Forhoppningsvis inbillar jag mej bara, just for att jag ar radd for att dom har tjejerna kan komma pa och gora vad som helst.
 
Hahah, jag kan babbla hela dagen om det har. Men nu ar det dags att sluta!
Hoppas ni har battre dagar an mej, med mindre drama och mer sol
Kram
 

The eyes are the window of the soul.

Jag fick en fraga for ett tag som om hur jag brukar sminka mej. Sanningen ar att jag inte anvander mej av speciellt mycket produkter. En dagskram, puder, mascara och rouge. MEN den viktigaste delen av min sminkning har alltid varit ogonen. Det ar det jag lagger fokus pa. Ingen eyeliner, ingen ogonskugga men jag alskar markerade ogonfransar. Det ar "jag".
 
Min favorit ar Maybelline's 'the falsies volum express'.
 
 
 
 
 
 

New in!

 
 
 
 
 
 
Zara - 69 euro. 
 
 
 

Dag 7, En bild jag aldrig lagt upp.

 
 

20 november 2013

Jag ska forsoka lagga kaoset bakom mej, sa gott det gar iallafall. Finns inte sa mycket mer att gora. Men nu har jag verkligen insett att jag inte har nagra vanner har nere. Ingen bryr sej pa riktigt! Det gor riktigt ont, jag kanner mej sa otroligt sviken och ledsen. 
Att man vill andra sa illa, jag kan inte forsta varfor. I vart fall finns det verkligen ingenting den har personen kunnat fa ut av det. Sa varfor..?
 

Hur som helst sa har mina dagar sett ut som kaos. Jag har inte gjort speciellt mycket, mitt huvud har gatt pa hogvarv, mina nerver har varit nara att brista och hela jag har kant mej som en levande dod. 
Jag har kant mej som en annan person, jag har aldrig velat sla nan, men igar ville jag sa garna bara fa ur mej min ilska. Missforsta mej inte, jag ar inte san som person. MEN i det har fallet skulle vem som helst vilja sla skiten ur den.
 
Det har regnat i tva dagar och varit kallt. Var ute en stund igar och sen var jag hos frisoren. Behovde komma ut och tanka pa annat! Det var riktigt avkopplande, men sen slog mej verkligheten igen. Varje sekund kanns jobbig, att telefonen ska ringa och att det har hant nanting nytt. Varje minut som gar utan att telefonen ringer kanns bra.
Hoppas att det fortsatter sa! Jag orkar allvarligt talat inte ta det mer. Igar var jag sa otroligt nara pa att bestalla en biljett och komma hem, ifran alla och allt skitsnack!
Men sen tankte jag till, att jag ska inte behova fly. Den som snackar skit och oppnar sin mun i fel lagen, till fel personer, om fel och oklara saker, DEN ska akta sej. 
 
What goes around, comes around..
 

.

Dalig uppdate jag vet, men det har varit jobbiga dagar. Lite saker som har hant. Saker som troligtvis skulle landa dar dom landat, men jag hade onskar pa ett battre satt.
En sak jag aldrig forstatt ar varfor en person som kallar sej for "kompis" inte beteer sej som en. Har dom aldrig uppfattat inneborden av ordet eller vet dom inte hur man lever upp till det.
 
Jag hade en kompis som jag kant sen jag kom hit nastan. Dvs i 5 ar. Vi jobbade ihop och klickade nastan direkt. Hon har varit den jag kunnat prata med om allt. Alltid funnits dar och sagt kloka ord nar jag behovt dom.
Vi har tyckt och tankt sa lika i allting. Vi har alltid forstatt varandra valdigt bra. Skrattat ihop, varit ledsna ihop. Jag var verkligen glad att jag hade en person jag kunde lita pa har nere.
Anda tills idag..
 
Jag tanker inte ga in detaljer, men sen nar blir en av ens narmaste vanner till ens varsta fiende? Sen nar vill man sina vanner illa? Varfor vill man sara och utlosa problem mellan tva personer. Sen nar slutade vanner vara vanner...
Jag fattar inte riktigt vad som hande pa vagen! Men idag fick jag uppleva en riktig kaftsmall.. den ondaste pa manga ar faktiskt..
 
 
 
 

18 november 2013

 
 

Nobody can take away your pain, so don't let anyone take away your happiness.

 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 6, Tema grönt.

 
 
det var det forsta jag tankte pa nar jag horde "tema grönt", ingen speciell tanke till just varför jag valde just den.
 

Edvin Berg - I will be here

                   
 
1993 - 2012
vila i frid..

Don't be a woman that needs a man, be a woman a man needs.

Det har varit en riktigt slapp dag, men solig. Bara det gor ju mycket. Det blev en snabbfika med tva vanner nu pa kvallen och nu ar jag hemma och tankte forsoka lagga mej tidigt. Ska ivag till thessaloniki i morgon over dagen. Sa jag maste ga upp tidigt. Det ar kanske dags att vanda tillbaka dygnet iallfall, sa det ar en bra anledning att borja ikvall.
 
En tjej pa jobbet sa att hon madde daligt idag och att jag kanske maste jobba i morgon kvall. Jag hoppas verkligen att jag slipper om jag ska vara ute och resa halva dagen. Lordagar ar riktigt tuffa. Vi har namnligen ett band som spelar musik sa det ar kaos anda till morgon kvisten. Och sen jobbar jag sondag morgon ocksa.... lat mej slippa!
 
Tankte faktiskt ata nanting litet nu och sen tvatta bort sminket och faktiskt se Greys avsnittet som jag inte sett an!
Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 

Give a girl the right shoes and she can conquer the world.

 
 

Dag 5, En gammal bild.

 
 
 

15 november 2013

God morgon! Jag kanner mej faktiskt ganska trott, somnade vid 5! Herregud jag har verkligen vant pa dygnet. Vaknade ganska tidigt anda for det lat som att min farmor holl pa att riva hela koket. Annars brukar jag vakna av farmors och hennes vanner roster, dom later sakert flera kvarter bort. Dom pratar i mun pa varandra, bast ar nar alla forsoker saga sitt samtidigt, ingen lyssnar pa vad den andra har att saga.
 
Blev ingen bra uppdatering igar, var ute pa morgonen och sen jobbade jag. Kanner mej inte riktigt pa topp, sa jag ska nog bara ta det lugnt idag. Satta pa en kopp te och se nya avsnittet av Greys, som jag har langtat hela veckan.
 
Till nagot helt annat. Jag har tankt pa en sak, jag ar ju valdigt liten i kroppen. Smal. Det har alltid stort mej att jag inte kunnat ga upp i vikt. Trodde det skulle forandras med aren, men tydligen inte. Inte an iallafall. Men sen ar det en annan konstig grej som hander. Sa fort jag lyckas ga upp kanske 3 kg, da hander det alltid nagot sa jag gar ner i vikt igen. Jag blir sjuk eller sa mar jag daligt over nagot och aptiten faller till botten. Varje gang! 
Jag forsoker verkligen trycka i mej iallafall, men jag ar sa att blir jag ledsen och mar daligt over nanting sa tar det verkligen emot att ata. 
 
For mycket tankar sahar pa morgonen... :/ 
Nej, jag ska faktiskt forsoka sova en stund till om det gar, have a nice day!
 

Blogging is not a rocket science, it's about being yourself and putting what you have into it.

 
 
 
 
 
 
 
 

Hapiness is a journey, not a destination.

 
 
 
 
 
 

Dag 4, Min hobby.

  
aven fast jag inte har massa tatueringar sa tycker jag att det ar sa otroligt snyggt. Skulle kunna gora hur manga som helst, men jag forsoker halla mej. Den pa fingret ska iallafall pryda mitt finger snart..
Kan sitta i timmar och titta pa snygga tatueringar..
 
  
och sa alskar jag att titta pa snygga frascha sminkningar. Prova nytt! 
 

The most beautiful cosmetic you can have is passion.

Det blev ingen fika nu pa dagen, kanske blir det senare vi far se. Vadret ar daligt, kallt och blaser. Ser ut att borja regna vilken minut som helst ocksa. Sa ligga i sangen och se nan film lockade mer faktiskt.
Var uppe i stan och satte in pengar pa banken, sa mycket folk att jag holl pa bli tokig och alla star pa varandra. Hostar, nyser overallt. Laran om hygien har nog inte natt hit ner an... ackligt! Sant fick vi lara oss pa dagis liksom.
 
Gick forbi Hondos Center (Som Ahlens) och kopte ett silver shampoo, ny kamm till ogonbrynen och enogonbrynspenna . Tycker det blir battre om man borsta lite efter man fyllt i ogonbrynen, ser mer naturligt ut. Jag vill inte att som ska se ditmalade ut, jag har valdigt tunna ogonbryn, noppar dom typ aldrig. Jag klipper bara till formen i ogonbrynets borjan for att fa dom att se jamna ut. Men thats it. Sa jag far mala dit dom var eviga dag, jobbigt va... ahah.
OCH sa hittade jag varldens sotaste skor. Jag hade lovat mej sjalv att inga mer skor nu, iallafall inga sanna liknande, men jag kunde inte motsta fargen. Helt underbara.
 
 
 
Hahah herregud ursakta roran i mitt rum. Det ser faktiskt varre ut an vad det ar, men jag orkade verkligen inte stapla upp skorna pa en pedistal och fota, sa nu far sta ut och halla er till att baraaa titta pa skorna ;)
 
 
 
 
 
 

13 noveber 2013

God morgon! Om det bara vore lite battre vader skulle det varit en annu battre morgon. Jag ar sa trott pa det graa, trista kalla vadret. Man borde kunna blasa bort molnen, med alla uppfinningar som finns? Kan inte nan komma pa natt sant? :P hahaha!
Jag vill ha sol! Jag tror ni vet det nu efter mitt eviga tjatande.
 
Jag har fatt for mej att jag vill ha ett vinrott lappstift, och nej jag kommer troligtvis aldrig anvanda det. Men nu har jag fatt for mej det sa jag ska pa jakt efter ett. Det ar ju sa snyggt, men fragan ar hur det kommer se ut pa mej. Troligtvis kommer det inte se bra ut, hoppas bara jag inser det sjalv i fall och inte visar mej bland folk.
Sen ska jag faktiskt..hall i er...fika med en kompis! Ovanligt? 
Men man gor faktiskt inte sa mycket annat om dagarna, om man inte jobbar saklart. Men idag ar jag ju ledig sa varfor inte? Det ar sa mysigt att bara sitta och prata i lugn och ro, i timmar.. det blir oftast laaange. Vet inte vad  vi har att prata om dag efter dag, men mycket... vara munnar gar ju i ett!
 
Maste lamna in ett par stovlar och byta klack och sula, dags att anvanda dom igen. Men fragan ar vart jag har lagt dom :/ typiskt mej att vimsa bort saker och ting. 
I borjan pa nasta vecka kommer en kompis till mej som bott i sverige i nagra manader tillbaka hit. Och jag har packat pa stackarn klader. Ringde mamma i panik och bad henne saga exakt vad jag har for vinterklader "hur ser den ut" "ar det natt jag brukar anvanda", stackars lilla mamma. Tillslut blev det inte sa mycket, ett par jeans, ett par skor och tre stickade trojor. 
 
Oj vad jag har babblat! Dags for dusch och smink!
 
"Have a nice day! The great thing in this world is not so much were we stand, as in what direction we are moving"
 
Kram

Dag 3, En famljemedlem.

Hade valdigt garna velat ha alla mina syskon pa bild i det har inlagget. Men mina brorsor ar sa stora nu sa jag vill inte lagga ut bilder pa dom pa natet utan att dom vet det. Sa det far bli pa min alskade lillasyster. "Mini me" som jag kallar henne. Hon ar exakt som mej, otroligt lika pa sattet! Hahah, min pappa blir tokig..
 
 

If I could turn back time

Tankte pa natt en kompis sa senast idag, nar folk fragar hur gammal jag ar vill jag automatiskt saga 20. Att jag fastnat i en viss alder, en alder som man kanner sej som.
Aren efter gymnasiet har gatt sa fort, aven fast det hant sjukt mycket saker under dom senaste aren, mycket har forandrats i mitt liv. Att jag bor i grekland t ex..
 
Nar man gick i skolan, sa ville man inget hellre an att ta studenten och ut i vuxenlivet. Men man visste inte riktigt vad man onskade sej. Eller kanske dom som hade ett mal och visste vad dom ville gora efter skolan.
Jag var inte en av dom! Jag gick ingen speciell linje och ville inte bli natt speciellt, tog det som lat intressant och mest "oppet" om man senare ville plugga vidare. Vilket jag heller aldrig gjorde.
Jag saknar inte sjalva plugget i sej, utan hur vardagen sag ut da.
Att vi hade den finaste klassen dar alla var tajta och hade super kul tillsammans var ett stort plus. Men det var inte bara folk i klassen man kande och umgicks med, man kande massa folk. Pratade med manga fran alla moljliga klasser. 
 
Traffade folk pa gymnasiet som jag kommer ha i mitt hjarta foralltid. Fast vi kommit ifran varandra nu, inte sa konsigt med tanke pa att jag bor lang bort, men det ar manniskor som jag alltid kommer finnas dar for och alltid vilja veta hur det gar for som i livet. Onskar alla det basta. Verkligen!
 
Roligt att jag fortfarande har "kontakt" med dom flesta. Via facebook, instagram.. ja lojligt kanske men for mej ar det ett satt att halla kontakten med viktiga personer som jag inte kan traffa och prata med pa annat satt.
 
Minns att alla vuxna sa "du ar i den basta aldern nu, ta vara pa den har tiden". Mm visst tankte man, vad pratar du om?! Nu forstar jag vad dom menade..
Missforsta mej inte, jag ar jatteglad over vart jag befinner mej idag. Men ibland vill man bara vara liten igen....
 
 
en anda bilden jag har kvar fran gymnasiearen, tagen i webcam. Hahah! pa den tiden var det sa man tog bilder! 
 
 
 
 

Pics

Heeeej! Nu ar jag hemma efter dagens aventyr. Idag har jag exprementerat lite med mitt har. Det var dags att ljusa upp det, sa det ar vad jag har gjort idag. Det ar morkt ute nu sa det ar jattesvart att fa bild pa.
Forsokte med och utan blixt, men bilden gor det verkligen inte fargen rattvis. Jag kanner mej blond! Och jag gillar det, ah vad jag har saknat det!
 
HAHA ni far verkligen ursakta mina hemska bilder, ska ta battre i morgon nar det forhoppningsvis ar lite ljusare.
 
 
                Mitt har har blivit forstort pga regnet, darfor ser det ut som att jag ramlat i en buske eller nanting. 
 

Dag 2, Favoritpryl.

Oj vad svart.. jag har ju massor av favoriter som man inte "klarar sej utan" i vardagen. Hm.. men det maste nog vara min telefon. Den ar som mina vanner just nu, tack vare den kan jag halla kontakt och prata med mina vanner och familj vart jag an ar :))
 
 

12 november 2013

God morgon! Ja det blev valdigt mycket somn i natt, men det behovdes tydligen. Skont att slippa gora sa mycket nar det ar sa trakigt vader. Ett anda stort moln over hela himlen. Kanns sa trist nar man vet att solen lyser dar uppe egentligen, hahahah. Lat poetiskt!
 
Lagenhetsvisningen igar stalldes in pga det daliga vadret. Det gick inte att komma ut, sa troligtvis blir det i eftermiddag istallet eller i varsta fall i morgon. 
Har atit frukost och nu ligger jag i sangen igen och ater smarties, herregud vilket roligt liv ni maste tycka att jag har.
Det brukar faktiskt vara roligare an sahar, men jag orkar verkligen inte ga ut i skitvadret om jag inte verkligen maste.
 
Jag ska fortsatta "vila" har med Celine Dion i oronen en stund till, sen ska jag rycka upp mej...
 
 

Dreams is a magical memory that unites fantasy and reality..

 
 
No matter if the sky is black or blue
No matter if there are stars or moon
As long as your heart is true
Sweet dreams will always be with you.
 
..goodnight!

Addiction.

Nar jag skulle gora min forsta tatuering sa alla att vanta ska du se att efter den har kommer du vilja gora fler. Aldrig i livet sa jag, jag vill inte ha massa tatueringar. Den har racker gott och val.
Mmmm, sen gick det nagra manader och jag var redan inne pa att gora nasta. Sagt och gjort. For en manad sen gjorde jag min tredje. Ja, den var en cover up pa min andra, for den blev tyvarr fel. Sa den ska jag gora om.
Fragan ar bara vart jag ska ha den.....
 
Nu ar jag inne pa ett gora ett litet smalt kors pa fingret. Jattesnyggt! Snabbt gar det ocksa, hahah. Det ar viktigt!
Men det ar sjukt hur man glommer smartan nastan direkt. Det ar sakert som nar man foder barn. Det onda ar ett minne blott och inte ens det. I och med att man skaffar fler barn.....
 
Men det blir inte nu, nasta manad kanske. Jag ar valdigt impulsiv, om jag kommer pa natt vill jag helst gora det dar och nu. Men med sanna har saker, som en tatuering t ex som man ska ha hela livet (troligtvis) sa maste man tanka till. Jag ar 90% saker.... hahah!
 
 
fint va?!
 
 
      Mina tatueringar;
 
forsta... "Never a failure, always a lesson". Vi lar av vara misstag, gjort mej till den jag ar idag.
 
den har fick jag gora en cove up, skulle sta X-XXVIII. Min basta van biimbiim.blogg.se fodelsedatum!
 
och min cover up, som jag ar supernojd med! Betydelsen till den har tatuering bahaller jag for mej sjalv. Men den ar sa fin att man behover inte veta vad den betyder ;)
 
 
 
 
 

Next to my collection.

 
 
 
 
 

11 november 2013

Ovader! Hela natten har det osregnat, askat och blixtrat. Och regnar gor det fortfarande. Verkar som att det ska vara daligt vader i nagra dagar framover. 
Somnade valdigt sent igar, egentligen somnade jag idag. Vid 4 - 4.30 och gick upp lite innan 12. Gick och handlade brod och nu har jag dammat av rummet.
 
Mitt rum ligger pa framsidan och det aker valdigt mycket bilar utanfor, eftersom jag har oppet fonster nastan hela dagarna sa blir det valdigt dammigt! Men det gar fort, passade pa att slanga in lite klader i tvattmaskinen. Kopte nytt skoljmedel i forrigar, jag trottnar latt pa dofter. Eller inte trottnar men ni vet nar man vanjer sej vid doften sa kanner man inte sjalv om det luktar gott eller inte. Sa jag brukar variera lite. Men mina favoriter ar iallafall Lenor serien.
Sist kopte jag den guldiga och nu testar jag den ljusblaa. 
 
Sitter i min sang och dricker te och lyssnar pa Bruno Mars. Gud vilken kille! Vilken rost! Han ar inte snygg, men sa otroligt charmig. Sen ska jag troligtvis traffa en van och kolla pa en lagenhet igen.Nej, hon har fortfarande inte hittat nan. Forra gangen var lagenheten helt okej, men det fanns ingen hiss och att ha tva barn under 4 ar och en i vagn ar inte det roligaste. Da ar det inte sa smidigt att bo pa 3e vaningen.
Sa nu ska vi titta pa en som ligger pa forsta vaningen tydligen. Det roliga har ar att dom ljuger sa mycket i sina annonser, dom beskriver det som varsta dromlagenheten och sa kommer man dit och antingen ar det en pytteliten lagenhet utan sovrum, massa trasigt, inte renoverat sen det byggdes eller sa ligger som typ pa kallarplan och det kallar dom bottenvaning. Ja, hahah helt otroligt!
 
Ah sjalvklart har jag glomt satta pa varmvatten sa jag kan duscha, suck!!!!
Kikar in lite senare! 
 
den har bilden sa ett Sjalvportratt. Punkt nr 1 i min lista..
 

Lista.

Var inne pa en av mina favoritbloggar http://mammasangel.vimedbarn.se/ och hon har lagt upp en lista som faktiskt skulle vara roligt att folja. Far se hur det gar, borjar i morgon!
 
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min Hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

10 november 2013

Hej pa er! puh, jag ar helt slut. Annu en hektisk dag pa jobbet. Det var inte jattejatte mycket folk men alla var bara allmant irriterande idag. Vissa bytte bord hur som helst, flyttade till oplockade. Blandade ihop sina vattenglas, dit med nya (hander minst 10 ganger om dagen), en vattendroppe pa fatoljen dar en gubbe absolut inte kunde sitta sa han stod och vantade pa att jag skulle bara dit en annan fran andra sidan rummet. Fick knappt plats att komma forbi sjalv sa trangt som det var, hur latt var det att fa dit en fatolj som vager mer an mej... pust!
Som vanligt kom jag inte darfran forran vid 15:00, kul att man anda far betalt for 4 timmars pass..
 
Hur som helst, nu ska jag inte klaga mer for dagen. Eller jo lite, det ar molnigt och ska regna ikvall. Nej nej nej! :(
MEN till nagot roligare, i veckan ar det dags for nya slingor i haret, jag behover en forandring. Eftersom jag gjorde slingor senast i juni sa ar min utvaxt ganska stor plus att jag behover fa det till en ljusare nyans nu! Ville inte bleka for mycket innan sommaren, det sliter nog pa haret med massa sol och saltvatten.
 
 
hoppas pa nagot liknande!
 
Vad ar det for vader i Stockholm, eller ja i Sverige? Har inte pratat med mina foraldrar pa tva dagar sa jag har inga uppdateringar hemmifran :)
Juste, jag ska titta pa lite biljetter tankte jag. Nan gang efter nyar ar det tankt att jag ska komma hem och halsa pa i nagra veckor. Hoppas pa minst 2 - 3 veckor. 
Det ska bli sa roligt, saknar mina vanner och min familj sa det gor ont!
 
Ska vila en stund nu och sen far jag se vad jag ska gora. Inget bestamt iallafall! Skont for jag vet allvarligt talat inte om jag orkar ga utanfor dorren idag, latmask...
 
Kram!

Summer part II

 
 
 
 
 
 
det har ar nog den anda bild som finns pa min mamma nar hon badar, for det hander typ.. ALDRIG!
 
 
 
 

9 november 2013

Idag kor jag pa en kvallsuppdatering som ni ser. Nej jag har inte sovit hela dagen, jag har varit ute sen jag vaknade vilket iof var vid 12 tiden. 
Gick upp at frukost och sen gjorde jag mej i ordning och traffade tva vanner over en fika. An laaang fika. Vi hade mycket att ta igen. Vid 16:30 bestamde vi oss iallafall att borja rora pa oss. Jag gick forbi mataffaren och kopte lite "nodvandigt" eftersom det ar stangt i morgon.
Folk har ar som galna pa lordagar, handlar som aldrig forr, dom laddar infor krig typ. Hahah!
 
Som vanligt kom jag hem med tre pasar. Lite nodvandigt och lite onodigt. 50/50 idag! Men jag vet inte hur det ar for er, oftast nar jag inte har vissa saker hemma DA blir jag sugen pa det. Sa jag laddade med lite surt, salt och sott infor helgen. 
Kopte min alskade duschkram, den grona Palmolive. Den ar underbar! 
 
Ah idag var det en av mina favoritfilmer pa tv och missade den. Ni kommer sakert tycka att jag ar skittontig men jag bara alskar "The sisterhood of the traveling pants". 
Vi har Harry Potter fredagar nu, och igar var det nast sista filmen. Jag tycker dom ar jattebra.
 
Nagra av manga favoriter,
 
klockan 17:30 ar det redan pavag att bli morkt... sa jag att jag hatar vinterhalvaret?
 
i min mysiga pyjamas i "morse" innan jag rivit ut halva garderoben!
 
 
 
 

Love of my life.

 
 
 
Jag saknar min lilla alskling. Sa stor men anda sa liten..
 

I wanna be the kind of person I would like to have as a friend.

 
I was born to be real, not to be perfect.

8 november 2013

Hej pa er! Dalig uppdatering igen, men jag har verkligen inte haft nanting att skriva om. Igar efter jobbet var jag sa trott att jag slangde upp tva citat jag fastnade for.
Vi hade mycket att gora igar. Kom till jobbet kl 18:00 och innan jag visste ordet av sa var kl 23:20. Kom darifran innan 1 sa det var skont. Trotts att jag inte jobbar fulla attatimmars pass sa blir man helt utmattad.
 
Gick som vanligt och kopte nattmat och tog en taxi hem. Det ar inte speciellt langt att ga, tar mellan 10 - 15 minuter, men den tiden vill jag helst undvika att ga ute ensam.
 
I morse stallde jag klockan for att jag skulle hinna ga upp till stan och kopa en mascara. Det blev orhangen, tva st basic t-shirts (en vit och en ljusgra), silikondroppar till haret, nagellack och ett par svarta "mjuks stovlar" i svart.
Jag maste verkligen hitta ett par mer omtaliga skor som tal regn battre, jag kanske borde kopa ett par gummistovlar. Att jag inte tank pa det tidigare. Visst dom ar inte sa varma, men man kan ju alltid kopa mysiga strumpor och ha i.
Det ska jag absolut titta efter.
 
Jag kanner mej helt slut idag. Somnade som vanligt vid 4 tiden och gick upp innan 10 sa det kanske inte ar sa konstigt. Gjorde en manikyr, pedikyr pa mej sjalv och nu ska jag noppa ogonbrynen, gud sa intressant att veta va?!
 
Var forbi killarna som tatuerade mej, jag tycker man kan ana min forra under pa vissa stallen sa jag ville kolla om det gar att ha lite mer vitt pa. Och det gar sjalvklart men han tyckte absolut inte att det behovdes, att det ar bara jag som ser. Sa vi far se om jag far panik och slanger pa lite mer vitt... 
Nu har den iaf lakt klart!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodnight.

 
 
 

7 november 2013

Sommarvader! Yes ni horde ratt. Inget mer regn nu pa nagra dagar hoppas jag. AAAH det ar sa underbart att vakna till sol och varme. En dag regnade det och jag fick panik. 
Var pa banken i morse och sen handlade jag lite saker hem i mataffaren. Att jag alltid lyckas komma hem med tre eller fyra pasar nar jag bara skulle kopa mjolk och brod.. men det ar sa. Och speciellt om man gar forbi skonhetsavdelningen. Hudkramer, ansiktskramer, smink, nagellack, duschkramer ja, ni ser det ar klart det ar svart att avsta!
 
Nu har jag precis atit lunch, blev hemgjorda hamburgare idag. Men nu ar jag sa matt att jag knappt kan rora mej, hade faktiskt vela sova i nagra timmar. Men snart maste jag borja gora mej klar for jobb. Far ta en kaffe med fyrdubbla doser sa springer jag nog non stop hela kvallen, hahah.
 
I morgon ska jag unna mej en tid hos frisoren. En riktigt givande harinpackning i anga, massage och ett fint rakt har.
Jag maste erkanna att for ungefar ett ar sen var jag hos frisoren tva ganger i veckan, jag tvattade bara haret hemma i nodfall! Alskar att fa haret ompysslat. 
Men nu har jag dragit ner pa det lite, hahah, till varannan vecka kanske. Sa sen en tid tillbaka anvander jag moroccanoil  serien. Shampoo, balsam, inpackning och sjalvklart oljan. Jag ar supernojd!
 
 
 
In the making of becoming a star, hahah.
 

Nej nu maste jag faktiskt borja gora mej i ordning, annars blir det stressigt som vanligt :)
Forresten funderar jag pa att ljusna upp mitt har som jag hade det har forra sommaren...?
 
 
 
 
 
 

I wanna scream till the words dry out.

You've got the words to change a nation
but you're biting your tongue
You've spent a life time stuck in silence
afraid you'll say something wrong
If no one ever hears it how we gonna learn your song

You've got a heart as loud as lions
So why let your voice be tamed
Maybe we're a little different
there's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows
so stop hiding it away

 

At night we're waking up the neighbours
while we sing away the blues
making sure that we're remembered 
cause we all matter too
if the truth has been forbidden
then we're breaking all the rules

 

lets get the tv and the radio
to play our tune again
its 'bout time we got some airplay of our version of events
there's no need to be afraid
I will sing with you my friend

 

I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
so put it in all of the papers,
I'm not afraid
they can read all about it




Summer in greece with mom.

Bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in rain.

Jag tror inte ni kan tanka er hur mycket det regnar idag, det har inte slutat i en anda minut. Det bara vraker ner. Askar och blixtrar! Jag var ute och fikade med nagra kompisar. Forst fick jag sta utanfor huset och vanta pa taxin i en kvar for han hittade inte gatan. Sen gick mitt paraplly sonder sa jag fick springa igenom hela shoppinggatan och in pa fiket. Sen kunde vi inte komma darifran for det regnade sa mycket att man knappt sag nanting.
Och gissa vad jag hade for skor pa mej? Ja, sjalvklart hade jag UGG's. Gissa om jag var blot?!
 
Sprang in och kopte en creps och fort in i en taxi. Det var bara att slanga av sej allt och hoppas i mjukisklader och varma strumpor. Finns det natt battre nar man ar dyngsur att satta pa sej varldens varmaste och mysigaste klader?
Och nu sitter jag i min sang och lyssnar hur det fortsatter vraka ner, helt okej och valdigt mysigt nar man ar inomhus.
 
Nu ska jag ringa och prata med min pappa som idag har opererat for njursten. Dom hade sagt att han skulle vara kvar over natten men tydligen ska han fatt aka hem.
Hahah! Jag retades med honom igar och sa att "hoppas du inte snarkar inne pa operationssalen pappa, da far nog lakarna jobba med oronproppar for att inte bli distraherade". Vilken snall dotter jag ar va? Maste saga att jag sjalv tyckte att jag var valdigt rolig. Tur att pappa skrattade ocksa ;)
 
Godnatt och sovgott..
 
 
 
 
 
 
 
 

5 november 2013

It's raining! Ja det gar inte att missa idag. Det har blixtrat och askat hela natten. Jag HATAR det! Det lat som att det var krig. Jag flog typ i taket och sen lag och hoppades att det skulle sluta, hahah.
Jag later som en 5 aring.
 
Det regnar fortfarande till och fran och det ar inte sma skurar. Ahapp! Jag far skylla mej sjalv som inte var ute igar for idag lar det ju bli en till innedag. Har nere tror att att som ska smalta av lite regn, man kan inte gora nanting. Och skulle det snoa, en snoflinga och skolorna stanger. Det blir kaos.
Herregud, vi gick till skolan fast det typ var tornado ute, - 150 grader och jorden holl pa att ga under..typ! Hahah.
 
Jag minns att vi slapp ga till skolan en enda gang under mina 12 ar. Da hade elementen i skolan gatt sonder och det var svinkallt inomhus. Och eftersom man inte ska behova sitta i ytterklader sa fick vi ledigt.
Men det var den anda gangen! Att jag kommer ihag det.. det var val for att det aldrig sker att skolorna i sverige stanger.
 
I brist pa egna bilder har lanat nagra fran google pa var lilla stad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends forever, and when I say forever I mean forever.

En van for mej ar en nan som finns hos en vad som an hander, nagon som nar man mar daligt inte bara forsoker att fa dej att bli glad utan lagger sej dar brevid dej och lyssnar. Nagon som kanner dej innan och utan. Ni behover bara titta pa varandra och ibland inte ens det for att forsta varandra.
Nagon man kan halt och hallet han vara sej sjalv tillsammans med.
 
Det ar fa personer man har en san relation till.. precis som alla har jag nagra stycken sanna vanner. Och det ar underbart att ha vanner i sitt liv. Under mina ar i grekland har jag verkligen lart mej innebordet av ordet vanner. Hur mycket det betyder att dom i mitt liv. Fast dom ar manga km bort. Dom finns hos mej iallafall!
 
Sen har jag en van som jag inte bara kallar van, utan min syster. Vi har kant varandra sen dagen hon foddes. Anledningen till att jag sager sa ar for att jag foddes tva manader och fyra dagar tidigare.
Vi har verkligen vuxit upp som syskon, gjort allt tillsammans. Vi var som fastklistrade i varandra.
Darfor var det verkligen tur att vara mammor bestamde sej for att dela pa oss nar skolaren kom. Annars hade vi nog inte haft sa mycket andra vanner. Men trotts det har vi hallt ihop, i vatt och torrt.
 
Idag ar min allra basta van mamma till tva underbart fina, sota och snalla barn. Jag ar sa stolt over dej min van, verkligen! Du har alltid pratat om att du vill bli mamma tidigt och det blev du. Idag ar din lilla flicka hela fyra ar, lilla prinsen ar fortfarande bara nagra manader men han kommer bli stor och forsta att han har varldens basta mamma.
Wanessa ar sa duktig pa alla satt och vis. Snall, smart och sa otroligt sjalvstandig. Hon vill och kan verkligen sa mycket for sin unga alder. 
Du ar varldens basta van och trotts att vi idag lever helt olika liv sa ar det fortfarande du och jag mot varlden. Inga relationer, km eller annat kan komma mellan oss, aldrig..
 
Det kommer vara du och jag foralltid och det ar jag sa otroligt glad over.. tack for att du finns!!
biimbiim.blogg.se
 
 
 
 

ZzZzZzZz..

 
 Dagen har varit den slappast pa lange. Ska erkanna att jag gatt i pyjamas hela dagen.Det ar skont att inte sminka sej, fixa har och allt annat som hor till vardagsrutinen ibland. Det har varit daligt vader och varre ska det tydligen bli. Sa ja, slut pa sommaren pa riktigt nu. Men det var faktiskt dags.
 
Ska titta pa nan film tror jag. Med tanke pa hur manga timmar jag sov i natt sa kommer jag sakert behova sitta uppe halva natten for att bli riktigt trott. Har letat ett tag men inte hittat nan film jag vill se. Varfor maste jag ha sett alla animerade filmer? Hahah!
 
Godnatt och sov gott!
 
 

Bershka favoriter.

 
 
 
 
 
 
 

Tyskungen

Sag precis en film pa datorn, Tyskungen heter den. En svensk film. Den var riktigt bra, jag alskar kriminalare.
 
När författarinnan Erica Falcks föräldrar omkommer i en våldsam bilolycka blir hon uppsökt av en man som påstår att han är hennes halvbror. När han några dagar senare hittas mördad börjar Erica gå igenom sin mammas saker. Hon upptäcker snart att hennes mamma hade mörka hemligheter, som någon gör allt för att hålla dolda. Erica dras längre och längre in i en väv av lögner och ond bråd död.
 
 
Man ska helt klart se den om man gillar krimalare. Den ar verkligen inte forutsagbar. Den far +++++ av mej.
 
 


4 november 2013

God morgon! Ja tro det eller ej sa vaknade jag for en liten stund sen. Jag har alltsa sovit i nastan 14 timmar.
Snacka om att ta igen somn. Kunde verkligen inte sla upp ogonen. Nu kanner jag mej alldeles seg i kroppen, pga all somn.
Gick in pa aftonbladet.se och laste som jag brukar gora pa morgonen (penssionarvarning!) och sag en artikel som fick mej att ma illa.
 
Herregud! Jag trodde det var ett skamt forst, men det ar det tydligen inte. Och det sjukaste ar att det sprider sej till resten av varlden. Snart kommer man val kunna lamna barn lite var som helst utan att sta for det. Istallet kunde dom val ordna en gratis abortklinik for missbrukare och vad det an ar.
Jag ar inte for abort, missforsta mej inte. Men jag ar heller inte helt emot. 
Tanker inte ga in mer pa det amnet eftersom det ar valdigt kansligt och alla mannsikor tycker olika.
Men det har tycker jag ar helt sjukt!
 
Nej nu ska jag ta en dusch och mysa till nan bra film.. 
Kram!

.

 
 
 
 
 
 
..goodnight!
 
 

3 november 2013

Sen och dalig uppdatering, jag vet! Jag var ute en stund igar sen nar jag kom hem madde jag daligt. Ont i magen och illamaende. Vaknade i natt och hade sa ont att jag inte visste vart jag skulle ta vagen. Och sa skulle jag upp och jobba i morse ocksa. Inte mycket somn blev det.
Pa jobber var det full rulle, mycket att gora idag ocksa. Det ar inte jattemycket egentligen, men med tanke pa att jag jobbar ensam pa utasidan av baren sa blir det mycket. 
Mycket mer man ska hinna gora forutom att servera, det ar den enkla delen av jobbet. Sen ska man plocka undan, ta ner disken, diska, plocka ur maskinen, fylla pa med glas, skedar, tallrikar, koppar... ja, you name it.
 
 
Sahar ser det iallafall ut pa fiket, kvallstid. Bilden ar lanad fran deras facebooksida. Har inte tagit nagra egna bilder, ska gora det. Men jag glommer alltid bort det.
Stora bloggare har det i sej, att vad man an gor sa fram med kameran. Hahah, jag ar ju liksom inte det och da blir det latt att man kommer pa i efterhand att visst ja, det kanske skulle varit roligt att ha med i bloggen.
Men jag kommer nog bli duktigare med tiden, ni far ha lite talamod...
 
Tittade pa film igar, Monsters University. Den var val sadar, jag brukar tycka att animerade filmer ar jatteroliga och vilja se den igen, igen och igen. Det ar verkligen mina favoriter. Speciellt Trassel, Hitta Nemo. Vet inte hur manga ganger jag har sett dom, helt underbara. Men njae, den har var val okej.
 
 
Nu ska jag faktiskt vila en stund och sen vet jag inte vad jag ska gora, men antagligen bara ta det lugnt. Borde vara filmer pa tv ikvall ocksa. Skont med slappa mysiga sondagar...
 
Kram!

2 november 2013

Nej jag gick inte upp nu ;) det blev inte sa sent igar. Alla var ganska trotta, det ar oftast sa pa fredag eftersom att dom flesta jobbat. Var uppe i stan eftersom att jag inte var det igar. Hittade inga skor, men som vanligt blev det lite annat ;) Varldens mysigaste pyjamas, puder och lite smasaker...
Sen at jag frukost i stan, alskar att gora det pa lordagsmornar. Kanns lite extra lyxigt och avslappnat pa nagot satt.
 
Behover kopa en ny mus till datorn ocksa. Kollade i nagra affarer men dom var himla mini och med sladd. Jag vill ha en tradlos. Battre att ga till storre butiker dar dom har storre sortiment.
 
 
 
 
 
En bild pa min pyjamas, pa en gata vi gick pa idag i stan och stallet vi var pa igar. Det var valdigt lugnt, annars brukar det vara helt proppat. Inte ens en nal far plats att ramla pa golvet. Men sen var vi dar ganska tidigt. Vi gick innan 02, folk brukar komma vid den tiden. Sa det var sakert fullt senare!
 
Nu ska jag gora nanting att ata! 
Kram!
 
 
 

Night out...

 
 
Idag ar det aaaaaaantligen dags for min body att komma till anvandning, drinks all night long...
Jag forsoker sa gott jag kan med bilderna, svart att ta pa sej sjalv!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 november 2013

November? Och vi har 20 grader och sol. Var ute och skulle handla tidigare, tog moppen och det var inte alls kallt. Jag hade klatt pa mej om om jag var i mitten av den svenska vintern ocksa, hahah!
Det kanns verkligen inte som att det snart ar dags for att julpynta, okej kanske inte riktigt an men nastan iallafall.
 
Jobbade mellan 18:00 - 01:00 igar, jisses vad det var mycket att gora. Forsta gangen jag kande att jag faktiskt inte hann med i lugnt tempo. Kalla mej konstig, men jag alskar att ha mycket att gora, tror man jobbar battre da och for att inte tala om att tiden gar mycket snabbare. Men man maste verkligen ha ordentliga skor pa sej, vilket jag inte hade. Converse ar absolut ingen hojdare i sanna lagen. Alskar mina converse men dom far forbi skor man har for en fika.
Hahahah jusste, fick en ros av en hemlig beundrare ocksa... han var val omkring 70 ar gammal. Stackarn, jattegulligt!
 
Sa hur ser dagen ut idag? Jo jag maste upp till stan och springa lite i affarer igen. Maste kopa strumpbyxor, mascara och ett j*vla puder. Hatar att kopa "bas smink", kanns som bortkastade pengar. Men hur som helst, det ar sant man behover to the second face ;)
 
Som vanligt haller jag pa tvattar, idag ar det sangkladernas tur. Brukar kora som en gang i veckan ungefar. Har mina favoriter sa det ar bra nar det hinner torka inom nagra timmar sa man kan badda sangen med dom igen.
 
 
 
 
Kram!