There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.


Ständer!

 
Två lite annorlunda stränder vi vart på förra veckan.
 
 

2 augusti

God morgon!
Snacka om att jag blivit en latmask sen jag kom ner till Grekland. Sovit till 11 - 12 vaaaarje dag. Men det är underbart, ska inte klaga.
Varmt som sjutton är det igen, kände det direkt när jag öppnade balkongdörren. Vi sover nämligen med air condition på kvällarna för annars går det absolut inte att sova.

Igår var vi ute på stan på kvällen, jag tittade efter en klänning till ett bröllop vi ska på i slutet på månaden. Hittade ingen klänning men en jättefin väska. Typiskt att man alltid ska hitta massa annat!
Sen tog vi en drink bland allt folk, sikt vad folk det är här nu. Knappt hört nån svenska men mycket norrmän, engelsmän..

Idag ska jag troligtvis pallra mej ner till stranden. Det blir ingen siperstrand när jag går ensam för dom stränderna ligger längre bort, men det gör mej ingenting idag. Bara jag får svalka mej lite.

I morgon åker jag till Ioannina över helgen, pappa åker hem på måndag så jag vill hinna träffa honom. Men sen är min kusin med familj där också så det ska bli kul att komma iväg på en liten tjejrunda, bara vi två!

Nu ska jag äta frukost, idag blir det nog inte att sitta på balkongen däremot för värmen är olidlig.
Ha en trevlig dag!



1 augusti !

 
Hej hej! Oh nu var det ett riktigt bra tag sen jag skrev. Sommaren är ju nästan över. Men bara nästan!
 
Jag har inte haft nån dator, det har jag fortfarande inte pga virus... Stackars min lilla dator haha. Men jag ska lämna in den i morgon har jag beförbund för det är väldigt jobbigatt högra vissa saker på mobilen. Visst Facebook och instagram går väl bra men blogg och mail föredrar jag att ta via datorn.
 
Jag blev väldigt förvånad över att se att jag fortfarande har besökare, självklart på ett bra sätt. Vad har ni ägnat er åt under sommaren?
Jag är fortfarande kvar i Grekland, på corfu för att vara mer exakt medan troligtvis kommer jag att komma hem efter sommaren.. 
Ett himla fabblande hit och dit tänker nu nu, ja jag vet, tjafs säger detsamma. Men jag var tvungen att prova på ö-livet... Tyvärr så är det lite knapert med jobb här just nu och jag var tvungen att sätta mej ner och tänka på mitt liv.
Jag vill så mycket mer än det här, kanske en vacker dag kommer dagen här det här livet kan ge mej mer, men just nu går det inte.
Sad but true!
 
Jag kikar in lite senare igen, det är så jobbigt att skriva med mobilen och alla dessa störande ord som ändras hela tiden!