Wake me up when Im older and wiser.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends are like stars, you can't always see them but you know they are always there.

Tank om man kunde knappa med fingrarna och poff sa skulle man vara nan annanstans, eller fa personer att komma till en. Det ar verkligen nanting jag skulle vilja kunna gora ibland. 
Saknar mina vanner, min familj.. fast jag trivs sa bra har. Men ibland blir langtan efter vissa personer stor.
 
Att kunna ringa vilken tid som helst pa dygnet och ha nan att prata med. Mysiga hemmakvallar, ett glas vin, god middag och prata, skratta om allt mellan himmel och jord.
Visst, jag har massa vanner har ocksa, men det ar absolut inte samma sak. Riktiga vanner ar svart att hitta efter en viss alder. Personer man kan saga allt till och veta att den vill ens basta.
Det saknar jag!
 
Nu ar jag iallafall hemma igen, kanns som att jag har flangt ute hela dagen. I morgon jobbar sa det blir bara att ta det lugnt pa dagen. Annars kommer jag vara helt slut pa kvallen och jag kan absolut inte sova pa dagen for da blir jag som en zombi sen. Huvudvark och trottare an vad jag var innan. hahah!
 
Ska leta fram nan bra film och krypa ner i sangen. Ah langtar till fredag, nya Greys avsnitt! Var det bara jag eller var forra veckans avsnitt valdigt trakigt?! Hoppas pa battre i overmorgon.
 
Kanske far for mej att kika in igen senare, annars onskar jag er en godnatt och sovgott!
 
 
 

Tack guldbrev!

Tankte tipsa om nanting riktigt hafttigt jag gjorde innan jag akte ner till grekland innan sommaren. Jag ar en san som aldrig gor mej av med saker som jag aldrig anvander. Dvs klader, skor, smycken.. ja, allt mojligt. Nu pratar vi sjalvklart om saker som ar fina och anvandbara.
Men sa tog jag mej i kragen och skickade in ett halsband och en armband till https://www.guldbrev.se/  och 2 - 3 dagar senare fick jag in en fin summa som jag unnade mej nya sommarklader och skor for.
Tack guldbrev for mina valanvanda och riktigt fina plagg jag fick med hjalp av er tjanst.
 
Har ar nagra av plaggen jag lyckats fanga pa bild;

 
 
 
 
 
 
 
 

30 oktober 2013

Hej pa er! Idag var jag uppe med tuppen. Ni som inte vet sa betalar man fortfarande rakningarna i butiken har nere. Finns inget som dras direkt typ, hahah sad but true. Sa jag har varit och betalat el och vattenrakning.
Fy sjutton vilken ko det var dar elrakningen skulle betalas. I trappan utanfor och ut till ingangen, t om i trappan utanfor dorrarna. I en timme vantade jag dar. Riktigt bra start pa dagen!
Sen fikade jag med en kompis och nu ar jag hemma igen.. kul va?
 
Provade att ha lite glitter over nagellacket, jag brukar inte gilla for mycket saker pa naglarna egentligen. Men det var helt okej faktiskt. Fa se hur lange jag kan ha dom sahar innan jag trottnar som vanligt
 
 
I eftermiddag ska jag ivag med en kompis och titta pa en lagenhet. Hon letar lagenhet narmare stan, vi har varit pa fler visningar men inget har varit nanting att ha. Det finns sa sjukt ackliga, sma halor som jag inte ens skulle ga in i och priserna ska man inte tala om. Overpriser sa det skriker om det!
Sen beror det val pa att jag vaxt upp i sverige och ser saker och ting annorlunda. Vissa saker ar man skyldig som agare att fixa, efter ett visst antal par ar maste saker bytas. Men har ar det tydligen inte sa.
Nej, fy sager jag bara!
Vi far hoppas pa att dagens lagenhet ar battre an dom vi sett tidigare.
 
 
 
Kram!
 
 
 

You never know what you have until you clean your room.

Sadar! Nu ser man min sang igen, hahahah. Det ser alltid ut som att en bomb har slagit ner nar jag har brattom och inte vet vad jag ska ha pa mej. Men nu borjar det kommer mer och mer i sin ordning. 
Ska hanga sista maskinen snart ocksa, maste passa pa nar det fortfarande ar sol. Annars torkar ju aldrig jeansen.
 
Ser hur kul det ska bli nar kylan och regnet kommer, kladerna kommer fa hanga inomhus i nan vecka tills dom ar helt torra. Hatar hur fuktigt det ar har nere, aven pa vintern. 
 
Gjorde i ordning en sen lunch for ett tag sen och ska frasha till mej lite och bege mej upp mot stan. Tankte kika lite efter skor igen, se om det kommit nagot nytt. Och sen ska jag fika hos en kompis som jobbar.
 
Jag ska verkligen forsoka komma med lite roligare inlagg, promise. Men just nu ar inspirationen inte riktigt pa topp!
 
Kram!!!
 
 
 

29 oktober 2013

Heej heej!
Blev lite senare uppdatering idag eftersom att jag jobbade igar kvall. Det var lugnt, men mandag och onsdag har stadarskan ledigt sa da maste vi sopa, moppa och allt vad som behovs innan stangning. Det ar inte det roligaste att gora kl 2 - 3 pa natten. Men men, nu ar det gjort hahah.
 
Idag har jag inte planerat nanting, Tar dagen som den kommer, det ar skont med sanna dagar ibland. Att bara slappa och gora precis det man far lust med. Ska nog passa pa att skolja av badrummet och damma av sovrummet. Vi har fortfarande jattefint vader och varmt sa jag ska tvatta lite ocksa. Kladerna torkar pa en timme!
 
Maste ringa till Telenor ocksa, jag pausade mitt abonemang nar jag akte fran sverige i juni. Och dom har tydligen oppnat upp det igen utan att jag sagt till om det. Sa nu har jag fatt hem en rakning igen, Man blir ju tokig!!!!
Jag fragade om det fann nan grans till hur lange man far pausa och det hade dom inte, sa jag forstar inte varfor abonemanget ar i anvandning igen. Herregud!
 
Kikar in senare.. ska borja plocka undan lite!
 
 
 
 

Capture the good times.

Heeej pa er! Nu ar jag hemma igen, eller ja jag har varit hemma en stund. Det var riktigt lugnt pa jobbet idag. Fint vader betyder oftast lite att gora hos oss. Men timmarna gick fort iallafall.
Nu vilar jag lite och ska vid 6 traffa en kompis for en fika. Skont nar det ar underbart vader!
 
Kopte grona linser for ett tag sen, har anvant dom en gang. Fargen ar riktigt fin och man ser verkligen inte att det linser om man inte kollar jattenara. Men jag kan inte ha linserna i for lange, det borjar klia och ogonen blir torra. Sa det var ett onodigt kop for min del. Jag trivs i min egen farg och kopte dom bara for att testa.
Da vet man det iallafall.
 
Maste lagga in klader i garderben ocksa, tvattade igar kvall och nu ligger det en miljon klader pa sangen, men jag maste verkligen ta tag i det for annars kommer det se ut som att en bomb har slagit ner i mitt rum som vanligt. 
 
Pa tal om nagot helt annat sa funderar jag pa att ga en kurs for lite nytt inom nagelteknologin. Jag gick ju min utbilning for snart fyra ar sedan och det finns ju massa massa nytt nu. Det kanns valbehovligt och roligt saklart. Sa det ska jag kika narmare pa i veckan och se vad dom har att erbjuda. Jag gick ju utbildningen i thessaloniki, men seminarium finns det gott om har med.
 
Nu ska jag blunda en stund och hoppas pa att jag kommer upp sen. Hahah!
 
 

Sunday

Sondag och vintertid, jahapp..  fick iallafall sova en timme extra i natt. Har precis tvingat mej upp ur sangen och ska ivag och jobba mellan 10 - 14. Fyra timmar gar snabbt!
Det ska vara fint vader idag men troligtvis blir det regn fr om mandag. NEJ sager jag bara. Jag maste hinna kopa skor innan vintern kommer, ah!
 
Efter jobbet ska jag troligtvis hem till min kusin en stund, hennes don hade namnsdag igar. Har nere firar man namnsdagen mycket mer an fodelsedag. Sa da ska jag dit och ha lite tjejsnack som det brukar bli.
Lillen ar bara 6 manader sa han forstar inte att vi ar dar for att fira honom an..
 
I morgon ar det greklands nationaldag, det betyder rod dag. Alltsa tva dagar utan supermarket och bageri. Smart av mej att inte handla igar, det ar sa typiskt mej. Herregud!
 
Middagen igar var mysig, vi var pa ett stalle som forlange sen var nans hus. Sa det ser ut som ett hem, men ar en resturang. Jattegod mat. Inte grekiskt, mer "svensk" stil pa maten. I like that! Ibland saknar man oljefria matratter hahahah. Far jag riktig hemlangtan kan jag ju alltid aka till Ikea iof.
 
Nu ska jag kla pa mej massa for jag tankte ta moppen till jobbet idag, skont att kunna ga 5 minuter innan hemifran idag. Ha en bra dag sa hors vi senare!
 
 
 
 
 
 

Only as much as I dream I can be

Duschat, tvattat haret, plattat haret - check! 
Nu ska jag alldeles strax sminka mej lite och titta i garderoben vad man ska ha pa sej. Ska ut pa middag lite senare, men i vanliga fall ar jag alltid ute i sista sekund. Det betyder att halva (oftast hela) garderoben ligger pa sangen nar man maste rusa ivag i nanting som man egentligen inte trivs i.
Sa idag har jag bestamt att jag ska ta god tid att valja ut kvallens outfit. Antecknar intresseklubben? Bra!
 
Moroccanoil gor seriost under med mitt har. Jag anvander hela serien i vanliga fall men just nu har jag slut pa schampoot. Oljan och inpackningen ar iallafall min raddning. Jag har provat massa olika produkter fran frisorsalonger, men aldrig har jag varit sa nojd och hallt mej till det.
Pa tal om har sa markte jag att min plattang inte blir sa varm som den borde, panik! Pa riktigt! Jag kan inte leva utan min plattang, locktang och min fon. Hahah!
 
Vad ska ni hitta pa ikvall? 
 
 
 
 
 

Lite shopping var det!

Sadar, nu har jag sprungit klart pa stan. Ah! Snacka om mycket folk. Och grekland ar ju inte precis kanda for sina stora trottoarer. Nej, lordagsmornar ar absolut ingen bra dag att valja att shoppa pa.

Jag fick inte med mej speciellt mycket, lite smasaker som vanligt. Saker som man "behover" som tjej. Men ibland racker det med nya sma detaljer for att kanna sej lite "ny". Det blev tva nagellack, ett fran Sephora 5,20 eurw och ett fran Maybelline  for 4 euro. Ett armband och ett halsband fran H&M och sist men inte minst en bodylotion och en bodymist fran The Body Shop for 13,50 euro styck.
 
 
Vi var egentligen pa jakt efter skor, behover saklart varmare klader nu. Men jag gillar ingenting, vi provade jag vet inte hur manga par men inga var nanting jag fastnade for. Antingen var fargen svar eller sa var klacken och sulan ful.. ja, you name it. Det ar sa svart med vinterskor tycker jag.
 
Nu maste jag tvatta haret och idag tankte jag faktiskt platta det for forsta gangen pa lange. Jag tycker aldrig det blir bra nar jag plattar det sjalv. Mitt har ar frissigt, puffigt och halvlockigt. Sa det hinner ga nan timme sen ar det frissigt igen. Sa jag brukar valja att bara fona det och sen locka till topparna lite for att fa det ar se mindre slitet ut. Lite svart kanske nar man orftast ser ut som en risbuske.
Darfor gar jag valdigt ofta till frisoren. Det ar avslappnande men haret ser sa mycket battre ut och haller i flera dagar. Helt klart vart det!
 
Forsokte ta en bild pa tatueringen idag, inte mycket battre an den forra men nu ser man iallafall hur det sitter. Det var det som var tanken med dagens bild. Ni far ursakta roran i mitt rum ocksa, alla ogon pa tatueringen ;)
 
 
Nu ska jag ata min munk med MERENTA och njuta av lugnet en stund. Sen ar det dags for duschen och historien om haret... ah! Jag blir trott bara jag tanker pa det.
 

God morgon!

God morgon! Ska springa pa stan idag med en kompis. Behover kolla pa vinterskor och lite tjockare trojor. Jag tog inte med mej nagra vinterklader alls fran Sverige nar jag akte i juni. Och det borjar bli lite for kallt med alla tunna sommarkoftor. Vet inte alls vad jag ska leta efter, det far helt enkelt bli love at first sight, haha.
Blir en snabb fika efter shoppingrundan och lite skitsnack saklart, det hor till. 
 
Ska passa pa att laga mina solglasogon nu nar jag antligen kom pa det. En skruv som har lossnat pa sidan, ingenting som gor att dom inte gar att anvanda, men dom ska ju anda vara hela. Borde egentligen kopa ett par nya, men det kanns inte riktigt prio ett just nu. Det ar mycket man vill ha... gr! 
 
Ska kika in pa Body Shop och se om jag hittar nagonting roligt. Dar gar man sallan ut tomhant, underbaaara dofter. Jag alskar allt som luktar gott. parfymer, hudkramer, bodymist.. Far aldrig for mycket av det.
Jag trottnar sa fort pa samma doft sa det ar viktigt for mej att kunna variera lite. Japp! Sa ar det. 
 
Nej nu ar det dags att ga upp till bageriet och kopa breakfast och sen pa med facet (sminket) och ivag!
Puss och kram pa er..
 
 
Hahah! Jag vet att designen och headern ar sjukt snygg just nu. Ge mej lite tid att klura ut hur allt fungerar sa ska det nog bli bra.
 

Body!

Jag bara maste bara skryta om en sista sak, namnligen den har supersnygga bodyn jag kopte idag. Den gor sej inte riktigt rattvis pa bild tyvarr, ska se om jag lyckas ta nan bild med den pa mej. Jag ager ingen superkamera utan fotar med alskade Iphone 5. Men det far duga for nu!
Tadaaa....
 
 
 
...godnatt!

25 Oktober 2013

Okej jag vet att min blogg har dott ut, ni far ursakta att texten kanske blir jobbig att lasa eftersom att viktiga bokstaver saknas pa mitt tangentbord. Med det forstar ni sakert att jag ar kvar i Grekland.
 

Jag ska verkligen forsoka ta tag i bloggen pa riktigt nu. Men jag har verkligen inte haft nanting roligt att skriva om. Mitt liv har varit lite trakigt pa sista tiden.. eller ja, ingenting jag valt att dela med mej av.
Sen ar det nog inte sa roligt att lasa om vad jag atit till frukost, lunch och middag. Haha!
 
Jag struntar i att ga tillbaka och beratta om hela min sommar. Kan kort bara saga att min alskade mamma var nere hos mej i en vecka i juli. Da var vi pa korfu tillsammans, Sen efter det borjade jag vara mer och mer i Ioannina hos min farmor. Nu bor jag har pa heltid igen.
Det var jattesvart med jobb for mej pa on, sa jag valde att komma tillbaka hit. Nu jobbar jag nagra fa dagar i veckan pa ett fik, som forhoppningsvis kommer bli fler inom en snar framtid.
 
Naja! Igar gjorde jag aaaaaaaaaaantligen min efterlangtade tatuering. Den symboliserar nagot valdigt privat for mej sa jag kommer darfor inte ga in mer pa det, MEN den ar sa underbart fin sa det spelar ingen roll om man vet eller inte, man forstar att jag ville gora den utan att veta dess betydelse.
 
 
 
Jag ar sa otroligt nojd med den. Jag vet att fotot ar valdigt konstigt taget, den sitter iallafall pa utsidan av handleden. Ska ta en battre bild pa den. Men hall med om att den ar underbar?
Nu ska jag sluta skryta om min tatuering.
 
En annan sak jag kan skryta om ar att vi haft sommarvader i flera dagar. Tidigt pa morgonen och sent pa kvallen ar det kallt, men pa dagarna gar man i t-shirt. Sa otroligt skont for mej och alla andra som helst slipper vintern helt om det gar.
Fy for vintern!
 
 
 
 
Godnatt fran mej nu, jag lovar att fr om idag ska jag uppdatera minst en gang om dagen. Kanske fler.. we'll see!