Lite shopping var det!

Sadar, nu har jag sprungit klart pa stan. Ah! Snacka om mycket folk. Och grekland ar ju inte precis kanda for sina stora trottoarer. Nej, lordagsmornar ar absolut ingen bra dag att valja att shoppa pa.

Jag fick inte med mej speciellt mycket, lite smasaker som vanligt. Saker som man "behover" som tjej. Men ibland racker det med nya sma detaljer for att kanna sej lite "ny". Det blev tva nagellack, ett fran Sephora 5,20 eurw och ett fran Maybelline  for 4 euro. Ett armband och ett halsband fran H&M och sist men inte minst en bodylotion och en bodymist fran The Body Shop for 13,50 euro styck.
 
 
Vi var egentligen pa jakt efter skor, behover saklart varmare klader nu. Men jag gillar ingenting, vi provade jag vet inte hur manga par men inga var nanting jag fastnade for. Antingen var fargen svar eller sa var klacken och sulan ful.. ja, you name it. Det ar sa svart med vinterskor tycker jag.
 
Nu maste jag tvatta haret och idag tankte jag faktiskt platta det for forsta gangen pa lange. Jag tycker aldrig det blir bra nar jag plattar det sjalv. Mitt har ar frissigt, puffigt och halvlockigt. Sa det hinner ga nan timme sen ar det frissigt igen. Sa jag brukar valja att bara fona det och sen locka till topparna lite for att fa det ar se mindre slitet ut. Lite svart kanske nar man orftast ser ut som en risbuske.
Darfor gar jag valdigt ofta till frisoren. Det ar avslappnande men haret ser sa mycket battre ut och haller i flera dagar. Helt klart vart det!
 
Forsokte ta en bild pa tatueringen idag, inte mycket battre an den forra men nu ser man iallafall hur det sitter. Det var det som var tanken med dagens bild. Ni far ursakta roran i mitt rum ocksa, alla ogon pa tatueringen ;)
 
 
Nu ska jag ata min munk med MERENTA och njuta av lugnet en stund. Sen ar det dags for duschen och historien om haret... ah! Jag blir trott bara jag tanker pa det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback