30 April

Helt sjukt vad tiden går. Idag är sista dagen i april,  nu är det vår på riktigt. Nja, kanske inte om man tittar ut idag. Men tydligen ska det bli bättre i morgon. Men sålänge jag kan minnas så har det alltid varit dåligt väder på valborg.
Lite typiskt.
 
I natt har jag vaknat massa gånger av att katten har attackerat mina fötter. Antagligen har jag legat och viftat med fötterna, hahah. Men man får en liten hjärtattack när han från ingenstans hoppar upp i sängen och ska busa.
Under dagen igår så skulle han ligga PÅ tangentbordet, vet inte om det är för att datorn är varm han gillar att ligga på den. Ja, han är lite knäpp ibland! 
 
Min magkatarr har tagit kål på mej den senaste tiden. Det är sååå jobbigt med det ständiga illamåendet. Jag tror inte det gått en ända dag sen jag kom hem den 14 april som jag inte mått dåligt. Att jag stressar upp mej inför greklandsresan gör ju inte saken bättre heller. Min dolda stress och oro är nog boven i dramat.
Inte långt kvar nu, vad var det jag räknade till igår? 35 dagar!!! Det är ingenting, om dagarna fortsätter flyga förbi som dom gjort hittills.
 
Förresten, nån mer än jag som längtar till Beyonce release den 7/5? 
 
 
 
 
 

Pure love.

 
 
Min älskade lilla bebis, önskar jag kunde ta med mej dej!
 

24 April

Lite tråkigt att jag hann sluta innan invigningen, vi hade ju jobbat i ca 4 månader innan terminal 2 på Arlanda invigdes. Dom flesta barer och resturanger är ganska nyöppnade.
Men roligt att se det i aftonbladet och tänka att där stod man :) haha!
 
 
 
 

Greatest of all.

 
Dear Mom and Dad, there´s no words to describe what you mean to me. There´s nothing to repay for what you´ve done for me.There´s no-one that could ever replace you. You hold my hand for a while, but my heart for a lifetime. 
 
 
 
 

21 April

Hoola! God morgon!
Ja, nu har det blivit ännu svårare att sova på morgonen, när klockan är 8 är det ljuuuuuuust :) Underbart!
Och molnfritt på det, äntligen. Men man ska inte säga för mycket för rätt som det är kommer väl en vindpust och för med sej moln..
 
Snart är april slut och då är det bara maj som ska passera! Räknar inte dom fyra dagarna i juni, då kommer jag ha fullt upp. Har inte riktigt förstått att det bara är en månad kvar ungefär.. det ända jag tänker på är att det ska gå fort.
Men samtidigt känns det lite jobbigt, då lämnar jag ju alla här - igen. Önskar jag kunde packa med mej alla!
 
Tittar på nyhetsmorgon som gästas av Kristian Gidlund. Han bloggar om sitt liv med obotlig cancer. http://ikroppenmin.blogspot.se Jättehemskt, han är så ung och vill göra så mycket. Han skriver jättebra, man känner verkligen hans vilja och styrka i hans texter. Han pratar mycket om döden och skriver väldigt ärligt och öppet om sina känslor och funderingar. 
Han har skrivit en bok som precis kommit ut, den måste jag verkligen läsa.
 
Nu har det tagit nästan en halvtimme att skriva det här inlägget på några rader, haha. Helt fast i nyhetsmorgon!
 
 
 

17 April

Nu blev det ett glapp i bloggen igen. Men jag har varit i grekland i tio dagar, så jag har haft lite svårt att uppdatera.
Har haft internet på mobilen ibland men det är så jobbigt att mobilblogga, allt är så litet och så blir jag tokig på tangentbordet. Tar en timme att skriva två meningar för man kommer alltid åt andra knappar. Haha!
 
Dagarna gick jättefort. Jag landade i Aten 4 april på natten, så hela torsdagen hade gått. Fredag, lördag och söndag var vi kvar i Aten med lite vänner. Sen bar det av till ioannina där vi stannade måndag till lördag. Söndagen satt jag på planet till Zurich och vidare till Stockholm. Att det alltid ska vara dåligt väder i Zurich när jag mellanlandar där. Eller är det alltid molnigt och regningt där?
Resan gick bra iallafall, och jag var glad över att jag överlevt ännu två flygresor. Ja, jag är riktigt flygrädd!
 
Men nu är jag iallafall tillbaka... för stunden. Det blir nästan så att jag kommer hem och vänder. Har bestämt mej för att flytta ner igen. Om det blir föralltid? Det vet man aldrig, men sålänge jag mår bra och är lycklig av att vara där 
Mitt hem kommer alltid vara sverige, här har jag min familj och dom flesta av min vänner, men mitt hjärta och min kärlek finns i grekland. Det är ett tufft beslut, och självklart är jag jätteledsen samtidigt som jag är jätteglad.
Känslorna är blandade!
 
Så 4 juni åker jag från svensk mark till grekisk. Pappa åker med mej ner, han ska vara hos min farmor hela sommaren. Sen kommer resten av släkten någon vecka senare. 
Mamma ska troligtvis komma i juli. Det är tur att det är sommartid så hinner jag inte sakna ihjäl mej efter familjen.
 
När jag i september åkte ifrån grekland så lämnade jag alla mina sommarkläder där, tog bara med mej lite linnen och t-shirts hit. Skönt att det inte blir så mycket packning nu heller. Kommer hem till oktober för att hälsa på och då tar jag vinterkläderna. Perfekt att göra så.
 
 

Just amazing!

 
 
 
 

2 April

Två dagar kvar! Herregud vad tiden går snabbt.. oftast så känns det som att dagarna går jättesakta när man längtar efter något. Woho! 
Gick upp kl 11.00 idag och det var riktigt länge sen jag gjorde det också. Har inte kunnat sova längre än till 8 den senaste tiden. Vet inte vad det är med mej, men jag känner mej inte helt återställd efter sjukdomen än.
Har ett magont och illamående som sitter i..
 
Ikväll är det The Following, tittar ni på det? En thriller serie på fyran, helt sjukt äcklig. Irriterande att vissa serier bara går en gång i veckan när dom kan visa uråldriga serier varje dag, året om!
 
Måste ner till källaren nu och hämta resväskan, vi har så fullt i vårt förråd så vi hr fått lite plats i mormors, ska gå ner och hämta nyckeln så är det gjort.. 
 
Om några timmar är det dags för naglar

1 April

I lördags var jag och såg en grekisk artist, Peggy Zina. Hon är sååå bra.. har sett henne tidigare i grekland. Men då är det på mycket större scen och med mycket mer folk. Men nu blev det så mycket mer "personligt". Bilder togs tillsammans med henne, hon gick runt till borden och sjöng med publiken. Riktigt bra!
Det var i hallunda, så det var en bit att åka men snälla pappa körde oss dit och hämtade oss. Annars hade det varit lite knepigt att komma hem den tiden och taxi kostar ju några hundra..
 
I morgon ska jag äntligen fixa mina naglar och på torsdag smäller det. Jobbigt bara att jag ska mellanlanda i några timmar. Man vill ju bara komma fraaaam! Plus att jag är riktigt flygrädd.. fy sjutton alltså. Hoppas på bra väder på torsdag iaf..
 
 
 
 
 
Verkligen ett minne för livet!!!