Capture the good times.

Heeej pa er! Nu ar jag hemma igen, eller ja jag har varit hemma en stund. Det var riktigt lugnt pa jobbet idag. Fint vader betyder oftast lite att gora hos oss. Men timmarna gick fort iallafall.
Nu vilar jag lite och ska vid 6 traffa en kompis for en fika. Skont nar det ar underbart vader!
 
Kopte grona linser for ett tag sen, har anvant dom en gang. Fargen ar riktigt fin och man ser verkligen inte att det linser om man inte kollar jattenara. Men jag kan inte ha linserna i for lange, det borjar klia och ogonen blir torra. Sa det var ett onodigt kop for min del. Jag trivs i min egen farg och kopte dom bara for att testa.
Da vet man det iallafall.
 
Maste lagga in klader i garderben ocksa, tvattade igar kvall och nu ligger det en miljon klader pa sangen, men jag maste verkligen ta tag i det for annars kommer det se ut som att en bomb har slagit ner i mitt rum som vanligt. 
 
Pa tal om nagot helt annat sa funderar jag pa att ga en kurs for lite nytt inom nagelteknologin. Jag gick ju min utbilning for snart fyra ar sedan och det finns ju massa massa nytt nu. Det kanns valbehovligt och roligt saklart. Sa det ska jag kika narmare pa i veckan och se vad dom har att erbjuda. Jag gick ju utbildningen i thessaloniki, men seminarium finns det gott om har med.
 
Nu ska jag blunda en stund och hoppas pa att jag kommer upp sen. Hahah!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback