24 november 2013

Heej! Idag har jag jobbat 10 - 18. Yes! Antligen ett 8 timmarspass pa en sondag. SA MYCKET att gora. Sprang som en galning till kl 15 sen var det fotbollsmatch, sa dar var det dags for lite mer spring.
Sen at jag kinamat :)) riktig sondagsmat tycker jag. Hem en halvtimme och byta klader och sen akte vi till ett lekland med min killes systerson. han ar snart 5 ar.
 
Pa leklandet var det full rulle. Det var barnkalas sa det var extra mycket folk. Herregud! Riktiga hjaltar som jobbar dar inne, vilken volym, spring, skrik, barn som springer som galningar overallt. Verkligen overallt!!
Vi var dar i en och en halv timme och jag tycker mej fortfarande hora deras roster i mitt huvud. Haha!
Missforsta mej inte, jag alskar barn, men sa manga samlade under samma sak... njae, det klarar jag mej utan! 
 
Hor och hapna, det ska tydligen snoa har i morgon! :/ NEJ! Idag har det regnat hela dagen, askat och blixtrat som aldrig forr. Men i morgon kommer visst vintern pa riktigt. Och for alla som trodde att grekland inte har vinter sa kan jag tala om for er att det har vi visst! Vi aker ocksa pa skidsemestrar, aker skidor (inte jag). Massa sno uppe i bergen! 
Vi har varit pa en vinterort sammanlagt tre ganger, dar det finns skidbackar. En liten jattemysig by uppe i bergen. Men jag aker som sagt inte skidor. Men gillar allt annat som hor till. Stugor med oppen spis, dricka varm choklad, ute och ata pa en mysig resturang och bara titta ut pa snon. Sa ja, vi gor sant har med ;)
 
Nu ska jag faktiskt sova, japp fast kl 'bara' ar 12 har. Jag ar sa himla trott! Lovar battre uppdatering i morgon med roligare bilder.
Godnatt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback