2 december 2013

Hej på er! Uppdateringen har varit dålig för att jag har jobbat hela helgen och sen så åkte jag och Nikos iväg till en liten by på väg mot thessaloniki. Tar ungefär 2 timmar dit! 
Vi skulle egentligen stannat till på torsdag men påväg dit så ringer Nikos telefon, vi fick svar på en sak vi väntade på mycket tidigare än väntat så istället fär att vända om när vi nästan var framme så stannade vi en natt iallafall.
Det roligaste var att vi fick bensinstopp. På sista biten fanns det inte en ända bensinmack, så mitt i ödemarken stannade bilen, vi hann som tur var köra åt sidan.
 
Inte en bil stannade fast Nikos vinkade och viftade med armarna, men tillsluuuuuut stannade en vit liten Micra. Och i den satt en präst. Jättegullig! Så Nikos fick skjuss av honom till närmaste bensikmack. Det tog inte mer än en halvtimme innan han var tillbaka. Låter inte så länge, men jag som satt i en iskall bil tyckte att det var en evighet. Jag satt med båda våra jackor på mej när dom kom tillbaka, hahah!
Inte nog med det så hade vi självklart kört fel också, så vi var inte framme förrän typ 17.00!
 
Väl framme vilade vi nån timme och sen gick vi ut och åt. Det bör nämnas att det kändes som att det bara var vi i hela byn. Helt dött! Folk åker dit över helgen, vardagar är mycket lugnare. Det bodde iof två familjer på vårt hotell också, men det var lite läskigt ändå. Helt mörkt och jättedimmigt, och där går vi... njae. Så efter maten gick vi tillbaka till rummet och tände brasan i öppna spisen och bara myste.
Synd att vi inte kunde stanna längre..
 
På vägen tillbaka så åkte vi igenom alla olika årstider kändes det som. Regn, sol, snö, vind... allt! Vi har riktigt oväder i hela landet dom här dagarna. Massa översvämningar. Det var tydligen en kvinna som druknade i sitt eget hem. Hon bodde i en lägenhet som låg på -1 trappa och vattnet som forsade ner stog sönder hennes fönster och dörren gick inte att öppna. Det var så mycket vatten i lägenheten att det bara var 20 cm från taket!!! Helt sjukt!
 
 
'
 
 
 

Kommentarer
ems säger:

Men åh, förstår det! Det är ju så mysigt :)

Va mysigt ni verkar ha haft det och WOW snö, haha det har inte ens jag sett i kalla Sverige haha..

2013-12-04 | 13:54:29
Bloggadress: http://emsfamily.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback