17 Februari

God morgon! Gick i vanlig i ordning upp tidigt. Eller idag gick jag upp 09:00, helt okej. Till skillnad från gårdagen då jag gjorde morgon redan 07:40. Gissar att mina arbetstider satt sina spår..
Ledig helg har det varit iallafall och riktigt skönt att bara slappa hemma. Tittat på lite film, melodifestivalen (som jag inte tycker var alls likabra som väntat, trodde Danny och Gina skulle vara lite mer påhittiga. Danny kunde ju sjunga lite tycker jag ;) underbar röst!) städat lite (läs: damsugit) ja, och så var jag tvungen att åka till sl centret i fridhemsplan för att mitt sl kort blivit avmagnitiserat!!! 
Tur att jag märkte det för annars hade jag stått där med lång näsa på arlanda och inte kommit ur spärrarna. Man får betala 60 eller 70 kr extra annars. Kul? Neej! Men det är fixat iallafall. Så nu ligger ett nytt fint kort tryggt i ett plastskydd i min innerficka hahaha.
 
Annars då? Tja, närmare 6 månader sen jag åkte ifrån grekland..och det känns väl sådär. Skulle faktiskt fortfarande inte tveka på att åka tillbaka. Jag trivs där! 
Sen kan man ju undra varför man vill slita för hälften av pengarna? Ja, det är nått jag tänker på. Nu när man får "smaka på det goda" så skulle det kännas konstigt att komma ner och tjäna mycket mycket mindre. Men å andra sidan är det annat som är viktigt... ja, jag vet inte..
Mycket tankar!
 
På tal om något helt annat, har tv:n på i bakgrunden och det är Gilmore Girls! Hur länge sen var det man såg det?! Åratal för mej iallafall, och helt ärligt kan jag inte riktigt förstå att man tyckte det var så bra då..  känns väldigt stelt och verkligen "vi spelar teater" ! Gillas inte!
 
Oj vilket babbligt inlägg!
Återkommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback