Bio

Jag och mamma var och såg Hitta Nemo i 3D. Jag älskar verkligen animerade filmer, oftast är dom väldigt roliga också. Det är verkligen min humor i sånna filmer! 
Det var länge sen jag såg filmen så det var helt okej att det var samma film men jag ska erkänna att man blev ganska jobbigt för ögonen med 3D, ibland var det lite suddigt och man blev nästan lite yr.
Medelåldern där inne var ungefär 7 år där inne, det var bara jag och mamma i hela salongen som inte var i sällskap av ett barn haha.
 
Vi var på filmstaden i Kista och herregud vad folk det var inne i gallerian. Helt sjukt! Jag hade allvarligt talat aldrig varit med om värre. Jag orkade gå in på Bik Bok innan filmen och i två affärer till efter men det var bara in och ut i stort sett. Det var så mycket folk i affärerna att det nästan blev svårt att andas.
 
Skulle behöva hitta nånting att ha på mig på kusindotterns dop som är nu i januari. Nån fin blus skull jag vilja ha, men jag väntar nog till hysterin har lagt sig lite. Jag har trots allt tid på mig. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback