Ännu en dag

Hemskt egentligen att man vill att tiden, dagarna, veckorna och månaderna ska gå så fort som möjligt. För att jag längtar till något så glömmer man ta vara på tiden. Dagarna bara går och sen sitter man där och undrar vad man har gjort. Ingenting!
Det ska bli skönt att börja jobba så mina dagar går snabbare men att jag får göra lite under tiden. Inte bara sitta och räkna dagarna. För det är vad jag gör nu.. och så kan man verkligen inte ha det.
 
Apråpå jobb, så har dom inte ringt och informerat omm när vi kommer att börja med våra seminarium. Vi ska får lära oss lite saker utöver det man redan kan. Iallafall sånt jag inte kunnat. T ex om temperaturen i kyl och frys, hur länge det håller och i vilken temp. Tror att det kommer vara i två veckor. Ser fram emot det. Ändra nackdelen är att det är en bra bit att åka. Men just nu är jag bara glad att jag fick det här jobbet. 
Arlanda är ju så häftigt! Hatar att flyga men jag älskar flygplaster, flygplan är coola att se, inte sitta i :)
 
Fick ett sms i tisdags att jag min badge var klar och att jag skulle åka ut till dom för att bli fotograferad. Sagt och gjort. När jag ska gå därifrån ser jag att mitt efternamn är felstavat, går tillbaka och får det fixat på 5 minuter.
Jag åker hem, notera att hela min familj har granskat det. Igår kom mina bästa vänner över en stund och jag visar dom badgen, tror ni inte att dom har skrivit FEL NAMN!!!
ÅH jag blir tokig, men mest på mig själv som missade det. Hur kunde jag göra det? Och inte bara jag utan hela mina familj. Herregud!
Så nu får det vara så tills jag börjar så får dom ända det sen.
 
Nu ska jag lägga mig och se nån film och mysa med älsklingens kudde som jag fortfarande inte vill tvätta.. Ja, jag vet att jag är töntig men jag är inte riktigt redo än;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback