31 December

Funderar på att börja träna efter årsskiftet. Ingen styrketräning utan zumba. Jag har ju alltid dansat mer eller mindre så jag tror det skulle passa mig perfekt. Bra att komma ut och röra på sig lite.
Man kan ju alltid prova ett tag iallafall! Jag vill inte bygga muskler utan bara stretcha kroppen lite..
 
Med det nya året så börjar jag jobba också, äntligen. Nu har jag gått alldeles för länge utan jobb. Jag som är van att inte göra nått annat, jag klättrar lite på väggarna nu. Har inte jobbat sen den 23 augusti, DET är lång tid.
Men meningen var att jag skulle åkt från grekland tidigare, men blev kvar en månad extra.
 
Jag hoppas att det nya året för med sig en massa tur och bra saker. Att allting blir som vi vill, inte som förväntat för det blir det nästan aldrig men att allting löser sig och blir bra. Att vi äntligen får vara tillsammans igen. 
85 dagar har vi varit ifrån varandra idag det blir bara fler och fler. Jag saknar dig.
 
Ja, sista dagen på 2012. Det har varit ett bra år, lite ledsamt men ändå bra. Man ska vara glad för vad man har, jag tror starkt på ordspråket " man vet inte vad man har förrän man har förlorar det". Det är så sant, så sant!
Så ta vara på alla! Haka inte upp er på småsaker, prata ut om saker som bekymmrar er, ge mycket kärlek (får mycket kärlek), skratta mycket, gråt om du känner för det. Ta hand om er och alla runt omkring er. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback