28 December

Var det någon som såg den fina månen igår? Troligtvis är det så att det varit molnigt så länge och att jag bara inte sett den på länge, men på något sätt kändes det som den lyste extra mycket. 
Tänkte på det när jag gick från mataffären och tänkte inte mer på det. Sen gick jag och la mig och någongång under natten vaknade jag av att det kändes som det blev ljust. Öppnar ögonen och tittar ut, månen lyyyyyser rakt in. Hahaha kanske låter töntigt med det var verkligen en känsla.. tänk att vart man än befinner sig så ser man samma måne. Min kärlek är många mil bort, men vi kan iallafall titta på samma måne och känna oss lite mer nära på något sätt. Oj vad romantiskt!!
 
Roligt att det är näääästan molnfritt idag, det var länge sen jag inte behövde tända lampan i vardagsrummet när jag går upp. Fast å andra sidan brukar det vara kallare i klart väder. Men man kan inte få allt!
Molnigt, slaskigt, mörkt, kallt.. nej fy vad jag är trött på det! Jag är en av dom många som faktiskt blir lite deprimerad på vinterhalvåret..
 
Håller på förbereder ett lite collage med mina favoritprodukter jag använder.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback