26 December

Nu blev det dåligt med uppdatering igen. Men det blir så eftersom jag inte varit hemma så mycket dom här två dagarna. Igår firade vi grekiska julen hemma hos några vänner till pappa. Det var full rulle.
Vi var ungefär 20 personer och en vovve. Barnen lekte i rummet, hade lite dansuppvisning, spelade spel och vi vuxna lyssnade på grekisk musik babblade på i mun på varandra. Så som det brukar vara :) Vi hade jättetrevligt och Katerina hade lagat sååå god mat.
 
Det kom ingen tomte igår eftersom han hade kommit dagen innan, det blev bara lite till barnen från dom äldre. Det tyckte jag var gulligt och snällt. 
Vid 22.00 var alla så trötta så då blev det dax att åka hem. När jag kom hem tittade mamma på Pretty Woman, hur många gånger har man inte sett den? Men visst är den lika bra varje gång? Så underbar film.
 
Jaha! Skulle det inte vara lite sol idag? Nepp! Ett enda grått moln idag också ÅH!! SÅ deprimerande. Skulle vilja åka iväg nånstans.. ligga på en strand i värmen. Jag tål inte vintern bokstavligt talat. Kan den inte försvinna nu ;)
 
Idag tänkte jag och mamma gå på bio, det är ändå så tråkigt väder så man kan lte gärna stänga in sig. 
 
Ha en bra dag! Kikar in senare..
 
 
Min älskade kusindotter,
 
 
Finaste Alba,
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback