22 December

God morgon! Jag har varit vaken sen 10.00 men gick upp för en liten stund sen. Låg kvar i sängen och tittade på en film som jag inte orkade se klart igår kväll. 
Åt lite frukost och ska snart göra mig i ordning för att träffa mamma i centrum.
 
Snö, snö och ännu mer snö. Jag är absolut inte en vintermänniska. Helt klart sommaren som gäller för mig.
Det räcker väl med vintern vi haft nu, sommaren är mer än välkommen ;)
Saknar grekland lite extra idag. Jag hade det faktiskt riktigt bra där nere ända till nu. Jävla kris!

Men jag tror på att saker händer av en mening. Inte för att man någonsin kan bevisa det så känns det bara så. Jag litar på att allt blir bra till slut och att det är lärorikt att få kämpa lite för att komma framåt. Även fast det ibland känns tufft och orättvist. Det brukar oftast bli bra!
 
Två dagar kvar till julafton, men julkänslan har inte funnits i år. Är det för att man har blivit äldre? Eller kanske beror det på att man tänker på så mycket annat. Jag ser inte fram emot julafton som man gjorde när man var liten. För att då var det något speciellt, oftast längtade man efter julklappar. Så är det inte längre. Inte för mig iallafall.
Jag ser fram emot så mycket annat nu, så mycket mer. Att få starta mitt liv på en ny plats med mitt livs kärlek. Känslan är obeskrivlig. Vi har en lång väg kvar att gå men det känns bättre när man vet vart man är påväg. 
 
Jag tycker det är häftigt att man med åren förändras så mycket. På alla sätt och vis. Man går verkligen igenom olika stadier i livet. Man lär sig hela tiden någonting nytt, man lär sig uppskatta olika saker beroende på i vilken ålder och vilket stadie man befinner sig i. Det finns alltid något som är viktigast och lärorikast för ju den tidpunkten i livet. 
 
Blev ganska rörigt inlägg, skulle kunna skriva om allt möjligt som kommer upp i huvudet men det blir alldeles för mycket. 
 
Kram!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback