21 December

Det är så roligt att jag blivit som en levande väckarklocka, eller det kanske inte är rätta ordet men det är det bästa jag kommer på. Jag vaknar verkligen samma tid varje morgon. Jättekonstigt! Ibland somnar jag tidigt, redan vid 23.00 och ibland som igår vid 02.00 men ändå så vaknar jag samma tid. Antecknar intresseklubben?
 
Snöar gör det, men världen verkar inte gått under nånstans. Iof har jag inte hunnit gå in på Aftonbladet än. Men jag tvivlar ;) 
Idag måste jag ner till banken och aktivera mitt nya bankomatkort och sen fort till migrationsverket och lämna in papper. Ärligt talar funderar jag på att kanske posta som istället, men då blir jag orolig att dom kanske kommer bort, hej tvångstankar. Så det blir nog att gå dit ändå.
 
Igår såg jag Masagascar 3, jag brukar vara lite sen med att se filmer om jag inte ser dom på bio såklart. Men den var likabra som jag trodde. Jag förstår verkligen inte hur dom alltid lyckad med dom animerade filmerna. För alla är verkligen bra och roliga me bra humor. Min humor! 
Sen la jag mej i sängen och såg en till film, min favorit " The sisterhood of the traveling pants". Jag tröttnar aldrig på den.
 
 
Nu ska jag äta lite frukost och sen förhoppningsvis komma iväg. Jag vet att det är jättetråkigt att läsa om vad man gör om dagarna, för helt ärligt, vem bryr sig? Eller hur? Men samtidigt bloggar jag för min egen skull, jag känner att jag behöver skriva av mig och bearbeta allt som händer. Det finns ju bloggar om precis allt idag, så att sticka ut är riktigt svårt. Jag kommer helt enkelt att blogga om det jag tycker för dagen, allt mellan himmel och jord. Kikar in lite senare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback