20 December

Nu tänkte jag se om jag lyckas komma igång lite med bloggen igen. Jag vet inte hur många gånger man har sagt det, men nu har det ju faktiskt hänt lite sen jag bloggade sist.
För att ta en lååång historia kort; jag har flyttat tillbaka till svealand!
Japp! Har varit hemma i stockholm sen den 27 september.
Anledningen kanske ni förtått är krisen som just nu invarderar grekland. Jag var jätteledsen att lämna grekland, det är jag fortfarnade men läget där nere är helt enkelt riktigt svårt nu.
Förhoppningsvis funkar det att vara här och sen i framtiden kunna åka tillbaka. Mitt hjärta skriker lite!
 
Min älskling var här i 10 dagar och hälsade på och lärde känna sverige lite grann. Planen är att han ska komma hit också. Så det är lite att stå i nu, men gör inget för det är SÅ värt det.
Han gillade vårt kalla och mörka vinterland så det ska nog inte vara några problem.
 
Ja vad mer..juste! Jag ska snart börja jobba. Sökte alla möjliga jobb, allt jag kunde tänkas klara av och så nappade ett nyöppnat fik på, håll i er.. ARLANDA! JA! 
Var på intervju och det kändes bra från sekunden jag gick gick in i rummet. Magkänslan sa att nu är det slut på jobbsökandet. Och jag hade rätt!
14 dagar senare var det jag som fick mitt positiva besked och det kändes underbart. 
Dock öppnar det inte förrän i februari men med seminarium som börjar efter juldagarna så är det ganska snart.
 
Nu ska jag ta tag i bloggen. Ett inlägg om dagen ska jag väl klara, herregud jag sitter ju hemma halva dagarna fortfarande.Känns lite tungt att Nikos har åkt nu också. Man vänjer sig så fort vid att ha nån att sova med, att umgås dag och natt med. Ja, som vi alltid haft det. Sen helt plötsligt var vi ifrån varandra i två hela månader. Sågs i 10 dagar och nu kommer det ta två månader till nästa gång igen. Det är tufft!
Men det finns värre saker och värre situationer. Bara att bita ihop!!
 
Lägger upp en nyare egopic' så ni får lära känna mig igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback